Survivor All Star: Βόμβα! Αποχωρεί ένα από τα μεγάλα φαβορί

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «Survivor All Star» και τον επόμενο μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός στο Γαλάτσι.

Σε αυτό το σημείο, η διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας από τους παίκτες είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν στο reality επιβίωσης και να μην βγουν στον τάκο.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την δεύτερη ατομική ασυλία κερδίζει και πάλι ο Σάκης Κατσούλης.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες θα βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας. Αυτή φαίνεται πως θα

είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Σάκης Κατσούλης, ως MVP παίκτης, θα βγάλει στον τάκο τον Ηλία Μπόγδανο.

Να θυμίσουμε ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, εκείνος που θα αποχωρήσει οριστικά από το reality επιβίωσης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ηλίας Μπόγδανος -Βιογραφικό

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι 31 ετών και είναι τραγουδιστής, αλλά και ο frontman της poprock μπάντας, INCO. Έχει ασχοληθεί με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Στο «Survivor 2021» έφτασε πολύ κοντά στην «πηγή» κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Σάββας Πούμπουρας: Η ατάκα όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής της Μενεγάκη -«Λίγες ημέρες έμειναν…»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τσακωθήκαμε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, άρχισε να μου τα χώνει, γίναμε μπίλιες»

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Απαντά για τους «Σπαρτιάτες» -«Με αποκαλούν ιερόδουλη, δε γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα κρυβόταν ο Κασιδιάρης»

Keywords
Τυχαία Θέματα