Survivor All Star: Ξεσπά η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου -«Θέλουν να τον εξουδετερώσουν ψυχολογικά»

Λόγω της ήττας της ομάδας των διασήμων την Κυριακή 15/1, ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τάκο, καθώς οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Μετά από αυτή την απόφαση στο Συμβούλιο του Νησιού, ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι επιβίωσης επηρεάστηκε ψυχολογικά και ξέσπασε ακόμη και σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. «Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω», εξομολογήθηκε

μάλιστα μεταξύ άλλων.

Σήμερα (17/1) η κάμερα του «Πρωινού μας» και η Κατερίνα Νινιού συνάντησαν την σύζυγο του Κώστα Παπαδόπουλου, η ξέσπασε για το γεγονός πως βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Στεναχωρήθηκε αρκετά ο Κώστας που βγήκε ξανά υποψήφιος. Αυτή τη φορά στεναχωρήθηκε περισσότερο από την πρώτη φορά, η οποία ξέσπασε για το γεγονός ότι νιώθει αδικημένος αλλά, ο κόσμος είναι ο κριτής και ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος. Σίγουρα νιώθεις άβολα όταν σε βγάζουν υποψήφιο, σαν να μη σε θέλουν στην ομάδα, είναι σαν να σου ανοίγουν την πόρτα να φύγεις. Ένιωσε μια απογοήτευση. Ο Κώστας εκεί που νιώθει ανεπιθύμητος φεύγει αλλά δε νομίζω να αποχωρήσει οικειοθελώς, είναι δυνατός.

Εκεί που θα τον δείτε να λυγίζει είναι όταν θα μιλάει για την οικογένειά μας και τα παιδιά. Στεναχωριέται και για μας που και εμείς αγχωνόμαστε για εκείνον… Έχει μπει πιο ήρεμος αυτή τη φορά, δεν ανήκει σε κάποιο παρεάκι, είναι με όλους. Μπορεί κάποιος παλιός συμπαίκτης του να θέλει να τον εξουδετερώσει. Ο Σάκης και η Σταυρούλα δε ξέρω τι σκέφτονται, νομίζω ότι είναι καθαρά κλίκα. Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά. Του πατάνε την ψυχή», ανέφερε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

My Style Rocks: Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με παίκτρια -«Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι, αυτή είναι η γνώμη μου»

Τάκης Ζαχαράτος: Η εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες -«Έχω ζήσει 1,5 μήνα με τόνο και ντομάτες»

Ρεγγίνα Μακέδου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της από τις χημειοθεραπείες και το συγκλονιστικό μήνυμα -Εικόνες

Keywords
Τυχαία Θέματα