Survivor All Star: Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή -«Θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν στην τετράδα»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε (29/6) το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Survivor All Star».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή,  μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο Άγιο Δομίνικο και υποστήριξε πως συνωμοτούν εναντίον της για να τη βγάλουν εκτός παιχνιδιού, λίγες μέρες πριν από τον τελικό.

Το on camera ξέσπασμα της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τους παίκτες του «Survivor All Star»

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την ψευτιά. Κάθε φορά

βρίσκουν και κάτι παραπάνω να πουν. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν. Τους βλέπω μετά τον αγώνα, πάλι το ίδιο. Νιώθω ότι παίζω σε κάποιο θεατρικό έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα.

Βλέπω πως για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω, για να φτάσουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν, θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε -μεταξύ άλλων- η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του reality επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κοκκίδου: Έκανε αποκάλυψη «βόμβα» για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

Γιάννης Νέζης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Κωστάκης» από το «Ρετιρέ» -«Γυρίζαμε 6 επεισόδια και τα χρήματα ήταν αρκετά για να πληρώσουμε τα ενοίκια ενός χρόνου»

Ντάνιελ Νούρκα: «Γιατί να μην μπορώ να εκφράσω και εγώ άποψη για τα κοινωνικά θέματα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα