Survivor: Απάγορευτικό από την παραγωγή στους πρώην παίκτες – «Η παραγωγή δεν ήθελε να πάμε»

Σε λίγη ώρα θα γνωρίζουμε τον νέο νικητή του Survivor. Το παιχνίδι κρίνεται ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και στον Ηλία Μπόγδανο, καθώς χθες εκτός συναγωνισμού για τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο βρέθηκαν αρχικά ο Γιώργος Κόρομι και στην συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η οποία επέστρεψε στο Open έχοντας στο τιμόνι της την Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε στο πλατό της τον πρώην παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ.

Ο επιχειρηματίας είχε διαγωνιστεί στον πρώτο κύκλο που είδαμε στον ΣΚΑΪ και εύλογα υπήρξε η απορία πως και δεν έχει τύχει να δούμε κάποιον παίκτη από προηγούμενους κύκλους να δίνει το παρών στα live του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ορέστης Τσανγκ απάντησε πως ουσιαστικά τους είχε απαγορευτεί από την παραγωγή, καθώς θέλουν όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στους φιναλίστ.

«Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάω και να παρακολουθήσω τον τελικό, αλλά μας το έχουν απαγορεύσει από τον δεύτερο κιόλας κύκλο του Survivor. H παραγωγή δεν ήθελε να πάμε, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους φιναλίστ. Ήδη από το δεύτερο Survivor το 2018 αυτό», αποκάλυψε ο Ορέστης Τσανγκ και συνέχισε: «Είναι δικιά τους η βραδιά, πρέπει να το ζήσουν όλοι οι παίκτες στο έπακρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έκανε δωρεά στην “Φλόγα” – «Δεν θα σταματήσω να βοηθάω…»

Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφόρησε το teaser για τη νέα της εκπομπή στο MEGA

Survivor: Αποστασιοποιημένη η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου-“Δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια”

Keywords
Τυχαία Θέματα