Survivor-Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι είπε στο αφτί του Σπύρου Μαρτίκα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά από σχεδόν έξι μήνες παραμονής στο Survivor, κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, να αφήσει την καλύβα στον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν εκείνη, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό

κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της. Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Αμέσως μετά, η ίδια αποχαιρέτησε συγκινημένη τους συμπαίκτες της, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που αποχαιρέτησε τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο κάποια στιγμή είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, μια ατάκα που του είπε στο αφτί, τα έλεγε όλα…

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αγκάλιασε τον Σπύρο Μαρτίκα και του είπε με δάκρυα στα ματιά: «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πάνος Καλίδης αποκαλύπτει: «Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ Γυμνασίου έμεινα δύο φορές»

Rebel Wilson: Αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με γυναίκα -«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney, αλλά…»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα