Survivor: Νέες απουσίες παικτών από τον μεγάλο τελικό! Η ανακοίνωση του Λιανού

Αρκετοί οι πρώην παίκτες του Survivor που βρίσκονται στο Άλσος Βεΐκου για τον μεγάλο τελικό, αλλά αρκετοί και εκείνοι που απουσιάζουν από αυτόν.

Στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης τον βράδυ της Κυριακής δεν είδαμε τους James Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και την Χριστίνα Κεφαλά, καθώς όλοι τους – πλην του Αλέξη Παππά ο οποίος βρίσκεται σε γυρίσματα για το The Bachelor– μπήκαν σε καραντίνα νωρίτερα ή λίγο αργότερα τις τελευταίες

ημέρες καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Από τον μεγάλο τελικό απόψε όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός λείπουν επίσης η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας», είπε ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να αναφέρει κάτι για τους λόγους της απουσίας τους.

Δείτε την έναρξη του μεγάλου τελικού και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Οι πρώην παίκτες στο Άλσος Βεΐκου για τον τελικό – Φωτογραφίες!

Survivor -Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα μηνύματα στήριξης για τον Σάκη Κατσούλη – Οι φωτογραφίες στην αγκαλιά του

Survivor -Νικολέτα Μαυρίδη: Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει λόγω του κορονοϊού

Keywords
Τυχαία Θέματα