Survivor: Νύχτα τρόμου στην καλύβα των κόκκινων – Ο απρόσκλητος επισκέπτης που τους τάραξε

Μία νύχτα τρόμου πέρασε πρόσφατα η ομάδα των κόκκινων στο Survivor, αφού ένας απρόσκλητος επισκέπτης βρέθηκε στην καλύβα τους και τάραξε τον ύπνο τους.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, λοιπόν, ενώ οι κόκκινοι είχαν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα και ξεκουραζόντουσαν μετά από μια δύσκολη ημέρα, ξαφνικά ένα ποντίκι επισκέφτηκε την καλύβα τους.

Το ποντίκι στην αρχή ήταν διακριτικό και διέσχιζε τη σκεπή της καλύβας, όμως ένα λάθος βήμα του ήταν αρκετό, ώστε να πέσει πάνω στο χέρι της

Μαίης. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας πετάχτηκε από την κουβέρτα της – όπως και τα υπόλοιπα μέλη – και άρχισε να ουρλιάζει προκαλώντας πανικό. Το ποντίκι είχε γαντζωθεί στη ζακέτα της και δεν έφευγε.

«Χθες δεν ήταν και το καλύτερό μου βράδυ. Γενικότερα, κάθε βράδυ ακούμε θόρυβο στην οροφή οπότε είμαστε συνηθισμένοι ότι κάτι περπατάει εκεί πάνω… Ήταν ένα μεγάλο πράγμα χθες που έκανε πολλή φασαρία και ξυπνήσαμε όλοι και αναρωτιόμασταν τι είναι… Και ακούμε έναν θόρυβο και νιώθω στο χέρι μου να με έχει αγκαλιάσει το ποντίκι σαν χλαπάτσα και ρίχνω μια τσιρίδα… Έκανα σαν την τρελή αλλά αυτό δεν ξεκουλούσε από πάνω μου. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ ξανά…», ήταν τα λόγια της Μαίης.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σάντυ Χατζηιωάννου: H «Τζένη» του Σασμού είναι ερωτευμένη και αυτός είναι ο σύντροφός της!

 Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Αν ήμουν άνδρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική με την ποσότητα του υφάσματος στο σώμα μου»

 «Λύγισε» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι βάζω το χρήμα πάνω από τον μπαμπά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα