Survivor: Ο πρώην παίκτης αποπειράθηκε να ρίξει χλωρίνη στους αστυνομικούς

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πρώην παίκτης του Survivor απειλούσε να αυτοκτονήσει και ήταν κλεισμένος σε κατάστημα ΕΛΤΑ από το βράδυ της Δευτέρας 19/9 μέχρι το πρωί της Τρίτης 20/9.

Στο σημείο κατευθύνθηκε τόσο η αστυνομία όσο και διαπραγματευτής που προσπάθησε να τον μεταπείσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, όπου μεταφέρθηκε ο πρώην παίκτης Survivor

μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Super Κατερίνα», ο πρώην Survivor εξαφανίστηκε από τη βάρδιά του στις 11 το βράδυ. Τρεις ώρες μετά, κλείνεται στην τουαλέτα και κάνει βίντεο κλήσεις σε συγγενείς. Τότε, ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Όταν ο πρώην παίκτης του Survivor είδε τους αστυνομικούς προσπάθησε να τους ρίξει χλωρίνη αλλά δεν το έκανε. Ο ίδιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά θέματα, που δεν αφορούσαν όμως στον χώρο της εργασίας του αλλά προσωπικά προβλήματα.

Ο πρώην Survivor θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα και θα εξεταστεί από κάποιον ψυχίατρο. Η «Super Κατερίνα» εντόπισε και τον αδερφό του, ωστόσο εκείνος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Διαβάστε ακόμα:

 Διονύσης Μακρής: «Με τη γυναίκα μου έχω 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, ερχόταν ως 13χρονο να με δει στις συναυλίες»

 Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει: «Μου έγινε πρόταση για το All Star Survivor»

 GNTM – Τίτσα Λάβδα: Φωτογραφίες από τη ζωή της 79χρονης που «μάγεψε» τους κριτές

Keywords
Τυχαία Θέματα