Tα beauty gadgets που κάνουν χαμό στο διαδίκτυο!

Υπάρχουν μερικά beauty gadgets, εργαλεία ομορφιάς που διευκολύνουν τη ζωή μας, το μακιγιάζ αλλά και το skincare μας!

Τα βλέπεις παντού στο διαδίκτυο και πολλές φορές μάλιστα αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνουν!

Βρήκα εκείνα που συζητιούνται περισσότερο λοιπόν ώστε να τα αναζητήσεις και να κάνεις εύκολη και διασκεδαστική την περιποίηση του προσώπου σου αλλά και τέλειο μακιγιάζ!

#Beauty puff

Το βελούδινο σφουγγαράκι που χρησιμοποιούν μανιωδώς οι beauty

addicts για να σετάρουν το μακιγιάζ τους, ήρθε κατά κάποιο τρόπο να αντικαταστήσει το πινέλο και το beauty blender!

Ουσιαστικά είναι κατάλληλο για την εφαρμογή της πούδρας σεταρίσματος αλλά και για την τεχνική του baking πρόσωπο, δηλαδή να φωτίζεις περιοχές του προσώπου με πούδρα!

#Μini ανεμιστήρας

Ένα απαραίτητο gadget ομορφιάς για όταν κάνεις το skincare σου και έχεις το layering των προϊόντων! Ρίχνεις αέρα στο πρόσωπο για να απορροφάται το προϊόν πιο γρήγορα μέχρι να απλώσεις την επόμενη στρώση και να μην περιμένεις ώρα!

Στην κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς που βάζουν το ένα προϊόν πάνω από το άλλο, το χρησιμοποιούν συχνά καθώς ακολουθούν πολλά βήματα και δεν θέλουν να χάνουν υπερβολικό χρόνο στο μπάνιο τους, περιμένοντας να στεγνώσουν τα προϊόντα περιποίησης! Φυσικά και μια βεντάλια κάνει την ίδια δουλειά!

@targetjunkie You might need this #newattarget #targetdollarspot #targetrun #bullseyesplayground #targetmusthaves #targettok #portablefan #gadgetlover #roadtrip #targetfinds #targetfun #shopwithmeattarget ♬ JACKIE BROWN – Brent Faiyaz

#Ψυγειάκι για κρέμες

Θα έχεις δει σίγουρα σε κάποιο γυναικείο μπουντουάρ το mini ψυγείο για να βάζεις μέσα τα skincare products σου ώστε να είναι δροσερά όταν θα τα εφαρμόσεις στο πρόσωπο!

Βάζεις μέσα κυρίως κρέμες και sheet masks!

#Μάσκα led για το πρόσωπο

H μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED είναι πολύ διαδεδομένη για home spa! Tονώνει την επιδερμίδα και βοηθάει στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Επιταχύνεται η ανανέωση του κολλαγόνου για να γίνει το δέρμα πιο λευκό και πιο λαμπερό και την λατρεύουν σε όλο τον κόσμο, ακόμα και οι celebrities του Χόλυγουντ ορκίζονται σε αυτήν!

@t.duh_ Me & all my skin care gadgets #skincare #kbeauty #ledtherapy #ledmask #koreanskincare ♬ оригинальный звук – Dina

#Πετσετέ κορδέλα

Η διάσημη κορδέλα μπονές που κρατάει τα μαλλιά σου για να μην σε εμποδίζουν όταν πλένεις το πρόσωπό σου ή βάφεσαι!

Το διαδίκτυο και οι απανταχού beauty experts θα μας τρελάνουν αφού μας κάνουν να τα θέλουμε όλα!

Βέβαια έχω να πω πως αυτά τα gadgets αξίζουν από κάθε άποψη και σίγουρα είναι value for money!

Μια ματιά ακόμα:

Εssence: Το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα