The Crown: 6 πράγματα που αξίζει να μάθεις για την ηθοποιό που υποδύεται την Πριγκίπισσα Diana

Πριν από δύο μέρες ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix η 5η σεζόν του Crown και σε αυτήν είδαμε μερικούς νέους ηθοποιούς που έκαναν το ντεμπούτο τους και μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Elizabeth Debicki, η ηθοποιός που υποδύεται την Πριγκίπισσα Diana.

#1. Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε αρκετά να πει το ναι σε αυτόν τον ρόλο γιατί ένιωθε πως ήταν ένας ρόλος που δεν της ταίριαζε.

«Με πίεσε πολύ η ιδέα

στην αρχή. Ήμουν πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το κάνω. Πίστευα ότι ο ρόλος αυτός θα είναι παγίδα. Μέχρι να παραδοθούν τα σενάρια και να ξεκινήσει η όλη διαδικασία, είχα την αίσθηση ότι ήταν ανυπέρβλητο» είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

#2. H ίδια δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social media: «Είναι ένας ξένος κόσμος για μένα το Instagram. (Είχα την εφαρμογή) για περίπου μια εβδομάδα, και ήταν σαν να έδινες στη γιαγιά σου email ή κάτι τέτοιο, και εκείνη σου έλεγε, “Ω, αγάπη μου, τι είναι όλο αυτό;”.Έλεγα “Θεέ μου, τι είναι όλος αυτός ο κόσμος;” Αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο εθιστικό».

#3. Στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Λονδίνο η Elizabeth επέλεξε να φορέσει μια εκπληκτική τουαλέτα Dior, που έμοιαζε πολύ με αντίστοιχη τουαλέτα που είχε φορέσει η Πριγκίπισσα Diana.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

#4. Oι γονείς της ήταν επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου και έτσι η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά τους και να γίνει μπαλαρίνα. Το ύψος της (είναι 1,92) τη δυσκόλευε και έτσι κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπαλέτο.

#5. Σε άλλη της συνέντευξη η Elizabeth μίλησε και για τον χαμό που έχει προκληθεί σχετικά με το πόσο αληθινά είναι όσα περιγράφονται στο Crown.

«Τώρα που έχει προστεθεί αυτή η αποποίηση ευθύνης, ίσως ο κόσμος σταματήσει να μιλάει για αυτό και προχωρήσει παρακάτω. Σέβομαι όλες τις απόψεις και προσωπικά, ως ηθοποιός που παίζει στη σειρά, αντιλαμβάνομαι τη φύση της σειράς. Για μένα ήταν πάντα πολύ ξεκάθαρο ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να μάθει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και ότι ένας σεναριογράφος ερμηνεύει αυτό που μπορεί να έχει συμβεί. Είναι δύσκολο να μιλά κανείς γι’ αυτό, θα ήθελα το κοινό να το παρακολουθήσει και να αποφασίσει. Υπάρχει τεράστιος χώρος για ερμηνείες κι επίσης, αυτή είναι η αξία και η ομορφιά του “Crown”, ότι καθένας λαμβάνει ένα διαφορετικό μήνυμα ανάλογα με το ποιος είναι. Κατά τη γνώμη μου, είναι μία καλή σειρά»

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

#6. Παρόλο που η ομοιότητά της με την Πριγκίπισσα Diana είναι συγκλονιστική η ίδια δεν θεωρεί πως της μοιάζει: «Ίσως με το μακιγιάζ μόνο να της μοιάζω λίγο», δηλώνει η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα