The Masked Singer: Έπεσαν οι τρεις μάσκες! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Ο μεγάλος τελικός του «The Masked Singer» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2/7, με τον Σάκη Ρουβά να καλησπερίζει για τελευταία φορά τους τηλεθεατές και τους τέσσερις detectives να έχουν ακόμη μία ευκαιρία να μαντέψουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τις τρεις εναπομείναντες μάσκες.

Ο λόγος για το Παγωτό, το Μωρό και τον Μινώταυρο. Οι τρεις αγαπημένες μάσκες ανέβηκαν στο stage για τελευταία φορά, ερμήνευσαν τα κομμάτια τους, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Η μάσκα που τερμάτισε στην τρίτη θέση και κλήθηκε να αποκαλυφθεί ήταν το Παγωτό. Οι Men in Black βοήθησαν στην αφαίρεση της μάσκας και μας παρουσίασαν το όνομα-έκπληξη που βρισκόταν από κάτω. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Ναταλία Δραγούμη.

Το Μωρό και ο Μινώταυρος ανέβηκαν ξανά στη σκηνή, διεκδικώντας αυτή τη φορά το έπαθλο του μεγάλου νικητή. Μια ανάσα πριν από το τέλος, ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε στους δύο φιναλίστ να αφαιρέσουν τη μάσκα και να συστηθούν στους detectives και το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι και έγινε!

Πίσω από τη μάσκα του Μωρού βρισκόταν ο Σαρμπέλ, τον οποίο δεν κατάφερε να βρει κανείς ενώ πίσω από τη μάσκα του Μινώταυρου βρισκόταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, το όνομα του οποίου είχαν αναφέρει οι κριτές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Τελικά, μεγάλος νικητής του «The Masked Singer» στέφθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης!

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες και πώς τα έχασε

 Γιώτα Νέγκα: «Η καραντίνα με έριξε στα τάρταρα, σταμάτησα σχεδόν να ονειρεύομαι»

 Lindsay Lohan: Παντρεύτηκε τον Bader Shammas!

Keywords
Τυχαία Θέματα