To 90’s curly hairstyle της Jennifer Lopez είναι ό,τι καλύτερο για τις επόμενες εβδομάδες που θα μείνετε σπίτι!

H Jennifer Lopez συνεχίζει να υιοθετεί τα ωραιότερα hair looks ever. Υπεύθυνος είναι ο προσωπικός της hairstylist και κολλητός της φίλος, Chris Appleton που τη μεταμορφώνει με αποτέλεσμα κάθε νέο της χτένισμα και κούρεμα να γίνονται θέμα συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, την περασμένη άνοιξη, η Jennifer

άφησε τα μαλλιά της στο κανονικό τους μήκος που φτάνει μέχρι τους ώμους. Παράλληλα την είδαμε με τις φυσικές μπούκλες που πολύ της ταιριάζουν.

Αμέσως μετά ζήτησε από τον Appleton να τοποθετήσει και πάλι τα αγαπημένα της extensions ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες με τα συγκλονιστικά, εμβληματικά, πολύ μακριά μαλλιά της.

Τα χτενίσματα που υιοθέτησε ήταν όλα τους υπέροχα. Την είδαμε με χαριτωμένα twin buns, 80’s updo αλλά και με μεγάλες και ανάλαφρες μπούκλες.

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη hairstyle που θα σας αφήσει άφωνες. Μας θυμίζει τα ένδοξα 90’s και τις αξέχαστες δασκάλες του aerobic.

Τα μαλλιά της έχουν έξτρα όγκο, με χωρίστρα στη μέση και υπέροχους κυματισμούς. Ο Appleton έγραψε χαρακτηριστικά: “Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα tutorial εμπνευσμένο από αυτό το curly look της JLo στο You Tube”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 4 Νοέ, 2020 στις 9:06 πμ PST

Κι εμείς απλά ανυπομονούμε να το κάνει γιατί το συγκεκριμένο look είναι ό,τι καλύτερο για τις επόμενες εβδομάδες που θα μείνετε σπίτι. Ειδικά αν έχετε το συγκεκριμένο μήκος και τα μαλλιά σας είναι σπαστά.

Εμείς θα σας προτείνουμε να απλώσετε μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος για μπούκλες και να τα στεγνώσετε με το σεσουάρ σε χαμηλή θερμοκρασία. Για ακόμη καλύτερο φορμάρισμα χρησιμοποιείστε το σίδερο για μπούκλες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Betina Goldstein δημιουργεί το τέλειο checkmat nail art και σας δείχνει πως θα το φτιάξετε μόνες στο σπίτι!

Το αγαπημένο άρωμα του Andy Warhol θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Keywords
Τυχαία Θέματα