To hair look της Maya Ηawke είναι η καλύτερη πρόταση για εσάς που θέλετε να ανανεωθείτε ενόψει της Άνοιξης

H Maya Hawke σε κάθε της εμφάνιση μας εντυπωσιάζει. Συνδυάζει τη μποέμ διάθεση του πατέρα της και την κομψότητα της μητέρας της και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Τα λεπτά χαρακτηριστικά της και η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της  βοηθούν ώστε να αναβαθμίζουν τα looks που επιλέγει.

Η Hawke ακολουθεί πιστά τις τάσεις. Η αγάπη της άλλωστε στην υψηλή ραπτική είναι γνωστή και αυτός είναι ο λόγος που συχνά τη βλέπουμε στην πρώτη σειρά των shows πότε μόνη της και πότε με

την μητέρα της. Η τελευταία της εμφάνιση μάλιστα στο show του Dior μας άφησε άφωνες χάρη στο ασύμμετρο hairstyle και το εμβληματικό κόκκινο κραγιόν που δημιούργησαν ένα ρετρό και ιδιαίτερο look.

Η ματιά μας αρχικά έπεσε στα έντονα χείλη της και τα καλοσχηματισμένα φρύδια που ταιριάζουν τέλεια με την ατμόσφαιρα του Παρισιού. Η ξεχωριστή πινελιά όμως στο beauty look της Hawke βρισκόταν στο χτένισμα της. Πρόκειται για κοντό bob που θυμίζει stars του παλιού Hollywood, με τη φράντζα να ακουμπά απαλά στο πρόσωπο δημιουργώντας ένα άκρως θηλυκό και sexy εφέ. Η άλλη πλευρά των μαλλιών της ήταν μαζεμένη με μια κομψή πλεξούδα να χαρίζει στο χτένισμα το ωραιότερο twist.

Photo: Stephane Cardinale-Corbis/Getty Images/Ideal Image

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ένα από τα ωραιότερα hairstyles που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Οι πλεξούδες επανέρχονται δυναμικά. Όχι όμως στην κλασική τους εκδοχή αλλά ως μια πρωτότυπη λεπτομέρεια. Τελευταία είδαμε άλλωστε και την Rihanna με δύο τέλειες πλεξούδες να στολίζουν το χτένισμα της. Και τώρα η Hawke έρχεται αν επιβεβαιώσει πως τα braids looks θα τα δούμε παντού την επόμενη σεζόν.

Κεντρική photo: Jeff Kravitz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε να κάνετε δώρο ένα άρωμα; Να τι πρέπει να προσέξετε!

DIY: Το χτένισμα που θα σας σώσει αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα