To πιο περίεργο τρικ για να καταλάβετε αν σας ταιριάζει ένα κραγιόν

Το σωστό κραγιόν είναι μεγάλο κεφάλαιο. Αν σας ταιριάζει απόλυτα θα αναδείξει το υπόλοιπο μακιγιάζ και θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμψει. Αν πάλι δεν είναι κατάλληλο για εσάς είναι απλά μια καταστροφή.

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα κραγιόν θέλετε να το δοκιμάσετε μεν αλλά είναι λιγάκι επικίνδυνο αφού στα beauty καταστήματα υπάρχει ένα μόνο δείγμα και δεν πιστεύω ότι θα θέλατε να απλώσετε το συγκεκριμένο στα χείλη σας. Επίσης

είναι μάλλον απίθανο να υπάρχει ειδικό πινελάκι εφαρμογής. Κάτι που επίσης δεν είναι και ότι πιο ασφαλές.

Το μόνο λοιπόν που σας μένει είναι να το απλώσετε στο πάνω μέρος του χεριού σας. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε το αγοράζετε. Αυτό όμως που συμβαίνει 99 στις 100 φορές είναι να επιστρέφετε σπίτι, να το δοκιμάζετε στα χείλη και η απόχρωση να μην έχει καμία σχέση με αυτό που είδατε στο χέρι σας.

Όπως λένε οι ειδικοί και κανονικά θα έπρεπε κι εμείς κι εσείς να το έχουμε σκεφτεί, το πάνω μέρος του χεριού με τα χείλη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό η απόχρωση να δείχνει εντελώς διαφορετική στα δύο σημεία.

Σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν και πάλι οι ειδικοί δίνουν τη λύση. Το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσουμε ένα κραγιόν, σύμφωνα με την άποψη τους και την εμπειρία τους είναι η μέσα πλευρά της άκρης του δαχτύλου η οποία είναι ελαφρώς πιο ροζ απ’ ότι το υπόλοιπο δέρμα στα χέρια. Αρχικά απλώστε μία στρώση για να δείτε πως φαίνεται και στη συνέχεια μια δεύτερη ώστε να καταλάβετε πόση ένταση μπορεί να αποκτήσει το κραγιόν. Αν αυτό που βλέπετε σας αρέσει τότε πάτε κατευθείαν στο ταμείο. Αν πάλι όχι συνεχίζετε με την επόμενη ή τις επόμενες αποχρώσεις μέχρι να πετύχετε την κατάλληλη.

Το ίδιο μικρό τρικ κάνετε και με το μολύβι χειλιών. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε πιο σωστά μολύβι και κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι Οσκαρικό

H Ariana Grande το τερμάτισε με την πιο extreme αλογοουρά που έχετε δει ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα