Tου έδωσα τελεσίγραφο: Αν δεν βρει μια δουλειά να μας συντηρεί θα τον χωρίσω!

Κορίτσια μέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Έχω χάσει την υπομονή μου, έχω ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής γιατί δεν καταλαβαίνει ότι έχει άδικο! Δεν ξέρω

τι άλλο να κάνω, τι άλλο να του πω, απλά μαθηματικά είναι και όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά πάει να βγει και από πάνω! Sorry σας πήρα από τα μούτρα, αλλά ε μα πια! Και σας στέλνω για να του δείξω τι θα γράψετε, για να καταλάβει πως κι ένας άνθρωπος που δεν μας ξέρει και βλέπει αντικειμενικά αυτό που θα σας πω, θα έχει την ίδια γνώμη με μένα. Είμαι 31 και είμαι blogger, με tips ομορφιάς και οικονομικά έτσι προϊόντα, που εδώ στο νησί δεν ξέρουν πολλές να βάφονται κι είναι φοβερή η ιδέα μου και σίγουρα θα πάει. Απλώς θέλει χρόνο μέχρι να γίνω γνωστή, σας στέλνω και το λινκ από το βιντεάκι που έχω, αν θέλετε να το δείξετε. Ο φίλος μου είναι 26, ήρθε το καλοκαίρι στο νησί για δουλειά σε ένα μπαρ, και τελικά έμεινε και τον χειμώνα. Προσπαθεί το παιδί, δεν λέω, αλλά δεν γίνεται να έχω στον νου μου να συντηρούμαι, γιατί θέλω στήριξη κι εγώ γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Ένας άντρας πρέπει να έχει τα αρχ….. να συντηρεί πλήρως τη γυναίκα του. Αν δεν μπορεί, τι να πω. Ας βρει και μια έξτρα δουλειά, έχουμε ελιές εδώ, έχουμε αμπέλια, ας πάει και εκεί να δουλέψει. Δηλαδή αν ζούσαμε στην Αθήνα που είναι όλα πανάκριβα , ούτε το ποτό μου δεν θα μπορούσε να πληρώσει; Πρέπει να βρει κι άλλη δουλειά εκτός από το μπαρ, για να στηρίξει την προσπάθειά μου. Του έδωσα τελεσίγραφο. Τέλος. Πώς αλλιώς θα δείξει ότι με αγαπάει; Με τα λόγια; Μόνο; Αυτά, κι αν μπορείτε δείξτε το βιντεάκι μου. Μένη

Μένη, καταρχάς είδαμε το βιντεάκι που μας έστειλες αλλά στο κανάλι σου στο youtube, έχεις μόνο αυτό που είναι ανεβασμένο από το Ιούλιο του 2017. Δεν έχεις κάτι άλλο ανεβάσει. Με χαρά να στηρίξουμε την προσπάθεια κάποιας φίλης, αλλά να είναι “προσπάθεια” όχι “πυροτέχνημα”. Λυπάμαι που δεν θα βρεις σύμμαχο στην …οικονομική καταδίκη του φίλου σου, μιας και όχι, δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να σε στηρίξει οικονομικά στο εγχείρημά σου. Και παντρεμένοι να ήσασταν, η σκέψη πως “ο άντρας πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι” είναι αναχρονιστική και -συγγνώμη αν δεν το αντιλαμβάνεσαι- ιδιαίτερα προσβλητική για σένα και για κάθε γυναίκα! Στο μήνυμά σου αναφέρεις το νησί όπου βρίσκεστε, που από όσο γνωρίζω είναι ένα νησί που ζει στο 2018 κι όχι στο 1950. Το αφαιρέσαμε από τη δημοσίευση όπως και άλλες φράσεις που χρησιμοποίησες, οι οποίες ανήκουν στο πλαίσιο της ρητορικής μίσους, αν έχεις υπόψην σου. Παρότι γράφεις για τον ισχυρό ρόλο που θες να έχει ένας άντρας στη ζωή σου, εσύ θες να είσαι επί της ουσίας ταμίας και οικονομική διαχειρίστρια στη σχέση. Αυτό δεν λέγεται σχέση, αλλά εταιρεία. Μπορείς άνετα εφόσον βρίθει το νησί από ελαιώνες και αμπελώνες , να εργαστείς εσύ εκεί, εδραιώνοντας έτσι την οικονομική σου ανεξαρτησία και παράλληλα να κάνεις ωραία βιντεάκια δείχνοντάς μας τις ομορφιές του τόπου σου ή χρηστικά DIY για το πώς φτιάχνουμε κρασί! Εξάλλου γλυκιά μου Μένη, το βιντεάκι σου στο youtube διάρκειας 26 δευτερολέπτων, δεν είναι vlog για συμβουλές, αλλά ένα funny instastory. Ξεδιάλυνε στο μυαλό σου απλές έννοιες αλλά και πιο ουσιαστικές έννοιες της ζωής, και θα δεις πόσο πιο όμορφα θα νιώθεις για σένα, για τον φίλο σου αλλά και για αυτά με τα οποία θα θέλεις να ασχοληθείς…ουσιαστικά!

Με εκτίμηση, Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα