Trench Coat! Tο πανωφόρι που χρειάζεσαι για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Πανωφόρι… ένα ρούχο που αποτελεί το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Μια εμφάνιση όποια εποχή και αν την πραγματοποιήσεις δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη αν δεν φοράς ή έστω αν δεν ρίξεις στους ώμους σου ένα πανωφόρι (παλτό, σακάκι, ζακέτα ).

Επειδή όμως έχουμε μπει για τα καλά στον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα και μέρες ζεστές και ηλιόλουστες έχουν κάνει την εμφάνιση

τους, θα σου πω ποιο είναι το κομμάτι που είναι super στιλάτο, αποτελεί πρόταση των περισσότερων σχεδιαστών για αυτή την άνοιξη και μάντεψε… ανήκει στα ρούχα που πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στην γυναικεία γκαρνταρόμπα!

Φυσικά αναφέρομαι στην καμπαρντίνα… επειδή την άνοιξη ο καιρός δεν είναι απόλυτα σταθερός και μέσα στην μέρα μπορεί να μετατραπεί από ζεστός σε κρύος, δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου παλτό αλλά ούτε να βγεις και χωρίς πανωφόρι.

Η ιδανική επιλογή της καμπαρντίνας λοιπόν υιοθετήθηκε και από τα περισσότερα it girls σε streetstyle εμφανίσεις και αυτό γιατί οίκοι όπως Celine, Valentino, Alexander Mc Queen κ.α του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και το παρουσίασαν όχι μόνο στην κλασσική του μορφή που όλοι μας γνωρίζουμε (μπεζ) αλλά και σε όλα τα χρώματα έντονα και παστέλ σαν αναπόσπαστο κομμάτι των trends για την άνοιξη καλοκαίρι που θέλουν χρώμα σε κάθε μας εμφάνιση.

Αν λοιπόν σκεφτόσουν ποιο πανωφόρι να αγοράσεις για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου, σου προτείνω να μην το σκεφτείς καθόλου γιατί πραγματικά χρειάζεσαι μόνο αυτό και κανένα άλλο!

Τips:

Μπορείς να το συνδυάσεις πραγματικά με τα πάντα…

– Πάνω από το κοστούμι σου.-Με ένα φόρεμα και τις γόβες σου.– Με το κλασσικό λευκό σου πουκάμισο και το τζιν σου.– Με φούστα midi και τα αγαπημένα σου sneakers.

Kαι εκατοντάδες άλλους συνδυασμούς!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρεις ιδέες από τις καλύτερες streetstyle εμφανίσεις. Λοιπόν θα το επιλέξεις ;

Keywords
Τυχαία Θέματα