Victor Vernicos: Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023, η οποία διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα στο Liverpool του Ηνωμένου Βασίλειου.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βίκτωρα Βερνίκο και το τραγούδι «What They Sey».

Αποκαλύψεις για τη σκηνική παρουσία του 16χρονου έγιναν το πρωί της Τρίτης (25/4) στην εκπομπή «Brekafast@Star».

Συγκεκριμένα,

η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε στον αέρα: «Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη σκηνική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού, του Βίκτωρα στη Eurovision 2023. Ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα βάλει την υπογραφή του και θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια στην ελληνική εμφάνιση. Όταν το ακούσαμε, σκεφτήκαμε ότι θα έχει εμβληματικά εικαστικά, θα έχει χορευτές, ότι θα είναι ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό. Όχι, γράψτε ένα μεγάλο όχι.

Η σκηνοθετική προσέγγιση που αποφάσισε να δώσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα είναι απόλυτα minimal. Επάνω στη σκηνή θα βρίσκεται μόνο ο Βίκτωρ και κανένας άλλος. Δεν θα υπάρχουν φωνητικά, θα ακούμε μόνο τη φωνή του Βίκτωρα, τίποτα από πίσω, καμία βοήθεια. Τελείως μόνος του. Δεν θα υπάρχουν χορευτές και δεν θα υπάρχει καν η κιθάρα του. Θα είναι τελείως μόνος του και ο λόγος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είναι για να δώσουμε έμφαση μοναδική στον Έλληνα τραγουδιστή που στέλνουμε φέτος», είπε αρχικά.

Κλείνοντας, η ρεπόρτερ ανέφερε: «Υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο θα είναι το concept, το οποίο θα ακολουθεί την εμφάνιση του Βίκτωρα. Και το στοιχείο είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Όλα τα χρώματα και όλη η σκηνή της Eurovision 2023 θα είναι προσαρμοσμένη στο ελληνικό Καλοκαίρι».

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ξένος τραγουδιστής

Βόλος: Ξυλοκόπησε την κόρη του γιατί ασπάστηκε το Ισλάμ

Ανθή Βούλγαρη: Αλλάζει ώρα η «Κοινωνία ώρα Mega»; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα