Victoria’s Secret + Stella McCartney: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στην πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού

Η Stella McCartney είναι μια γυναίκα πολύ ευαισθητοποιημένη με τον Καρκίνο του Μαστού και αυτό είναι κάτι που προέκυψε σε μεγάλο βαθμό ύστερα από τον θάνατο της μητέρας της η οποία είχε καρκίνο του μαστού. Η ίδια ξεκίνησε τον αγώνα της για μια ακόμα χρονιά μέσα από το δικό της brand αλλά ταυτόχρονα κάνει και άλλες ενέργειες προκειμένου να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο σχετικά με τον καρκίνο.

Φέτος συνεργάζεται και με το αγαπημένο brand εσωρούχων, Victoria’ s Secret

και πρόσφατα δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου η γνωστή σχεδιάστρια μιλάει γαι τον καρκίνο και πώς μπορείς να τον προλάβεις.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

O oίκος Victoria’s Secret δημιούργησε και το πρώτο σουτιέν μασκτεκτομής κάτι που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να μην αισθάνονται άσχημα για το στήθος τους μετά από μια επέμβαση.

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια και μάλιστα στην Αμερική 1 στις 8 γυναίκες αναπτύσσουν καρκίνο σε κάποια φάση της ζωής τους. Μάλιστα το 85% των γυναικών με καρκίνο είναι γυναίκες χωρίς κληρονομικότητα.

Το σουτιέν μαστεκτομής είναι χωρίς μπανέλα με απαλό micro fabric και δαντέλα και έχει μια τσέπη για να προσθέσεις μαξιλαράκι ώστε να δείχνει το στήθος ομοιόμορφο. Για τον μήνα Οκτώβριο όλα τα έσοδα από το σουτιέν μαστεκτομής θα πάνε στο The Victoria’s Secret Global Fund που καταπολεμάει τον γυναικείο καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη υιοθετεί τις 4 τάσεις…στα prints της σεζόν- Θα τα λατρέψεις!

H Fashion Editor σου δείχνει πώς να μετατρέψεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα…σε φθινοπωρινό (VIDEO)

ΑΥΤΕΣ οι 3 τάσεις στα τζιν δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα