Viral Fashion: H Julia Roberts φόρεσε τουαλέτα για το Met Gala και φωτογραφήθηκε στο μπάνιο της…

To Μet Gala 2020 ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα αλλά ο κορωνοιός οδήγησε στην ακύρωσή του πριν από αρκετές μέρες.

Πολλοί celebrities πόσταραν φωτογραφίες με τουαλέτες που είχαν φορέσει σε παλαιότερα Met Gala για να τιμήσουν αυτόν τον θεσμό που θεωρείται από πολλούς ως τα Oscars της μόδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός Julia Roberts έκανε όμως το πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο post φορώντας μια φανταστική ασπρόμαυρη τουαλέτα από τούλι και ποζάροντας στο μπάνιο της. Η ίδια σχολίασε

τη φωτογραφία της γράφοντας: «Eδώ είμαι εγώ, που δεν θα πάω στο Met Βall απόψε. Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι!»

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή ενώ η φωτογραφία συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 700.000 likes.

Nα σου θυμίσουμε πως το θέμα του φετινού Met Gala ήταν το «About Time : Fashion and Duration» και για μια ακόμα χρονιά στο υπέροχο αυτό event μόδας θα βλέπαμε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars.

View this post on Instagram

Here’s me…not going to the Met Ball tonight. #stayhome #yesyoustillhavetostayhome

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on May 4, 2020 at 1:55pm PDT

Η Rita Wilson ήταν μια από τις celebrities που σχολίασαν το post της Julia Roberts αποκαλύπτοντας το δικό της σύνολο για σήμερα: «Το δικό μου Met Gala outfit φέτος είναι ένα υπέροχο σύνολο φόρμας και ένα εκπληκτικό ζευγάρι fuzzy παντόφλες.»

H Cara Delevingne ήταν μια ακόμα star που δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες σχετικές με το Met Gala και συγκεκριμένα τις πιο ωραίες δικές της εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει κάνει συγκλονιστικά looks στα Met Gala των τελευταίων ετών.

View this post on Instagram

Looking back on past year's Met Gala looks…Quite a stark contrast to the sweatpants I haven't taken off in weeks.

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on May 4, 2020 at 8:37pm PDT

H Kendall Jenner πόσταρε και εκείνη με τη σειρά της μερικές από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της στο Met Gala.

View this post on Instagram

some MET’s of the past

Keywords
Τυχαία Θέματα