Zυγός με Σκορπιό: Πόσο ταιριάζουν τελικά μεταξύ τους;

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που θέλει να βρίσκεται σε σχέση, αγαπάει τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις και δύσκολα θα πάρει την απόφαση να χωρίσει. Ο Σκορπιός από την άλλη μεριά είναι ένα δυναμικό ζώδιο που δυσκολεύεται αρκετά να κάνει το επόμενο πιο σοβαρό βήμα και να πάρει την απόφαση να περάσει όλη του τη ζωή με ένα άτομο.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν είναι ο ιδανικός, ειδικά αν κάποιο από τα δύο ζώδια θέλει να δημιουργεί πιο σοβαρές σχέσεις. Η σχέση τους θα δοκιμάζεται συνεχώς και διαρκώς

θα αναρωτιούνται και οι δύο αν όντως πρέπει να είναι μαζί ή όχι.

Οι αμφιβολίες τους θα είναι τόσο έντονες σε καθημερινή βάση που αυτό το γεγονός θα τους κάνει να μην μπορούν εύκολα να νιώσουν ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους.

Αν καταφέρουν να βάλουν στην άκρη όλα τα… ίσως τους τότε όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν εξαρχής πως θα πρέπει και οι δύο να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό της σχέσης τους.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με πολλές απαιτήσεις στις σχέσεις που δημιουργεί και ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που θέλει να νιώθει ελεύθερο μέσα στη σχέση του για να μην καταπιέζεται.

Στο ερωτικό κομμάτι θα τα πάνε πολύ καλά στην αρχή της σχέσης αλλά όταν όλα τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν γιατί η ένταση ανάμεσά τους θα είναι πολύ ισχυρή.

Αν παλέψουν πραγματικά στο να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και έρθουν πιο κοντά υπάρχει μεγάλη ελπίδα να σώσουν τη σχέση τους και να τη βελτιώσουν σημαντικά. Θα πρέπει όμως να κάνουν και οι δύο την προσπάθειά τους ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα προς όφελός τους.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα