Αφροδίτη Γραμμέλη: Λύγισε στον αέρα του “Πρωινού μας” -«Για μένα ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει»

Mε αφορμή την υπόθεση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, που σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους, η Αφροδίτη Γραμμέλη “λύγισε” στον αέρα του «Πρωινού μας» υπενθυμίζοντας στον εαυτό της τη διαδικασία του διαζυγίου της.

«Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από την ώρα που αρχίζεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά των παιδιών σου. Εκεί αρχίζεις

να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που το παιδί σου αρχίζεις να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ξέρω ότι η Σίσσυ αυτή τη στιγμή νιώθει δύσκολα για τα παιδιά της όμως, οφείλει να τα υπερασπιστεί γιατί είναι για τη ζωή της. Είναι πρακτικό θέμα. Πρέπει οι γυναίκες να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, δεν είναι για μας. Το γράφει το χαρτί ότι είναι διατροφή για το παιδί μας που πρέπει και οφείλουμε να διεκδικήσουμε», εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Από έναν δημοσιογράφο που σταματάει τους περαστικούς δεν περιμένεις τέτοια αντίδραση»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά…»

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες on camera δηλώσεις για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό»

Keywords
Τυχαία Θέματα