Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποχωρούν από τον Γ’ κύκλο της «Γης της Ελιάς»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου πέρα από συνάδελφοι στην καθημερινή σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» είναι και ζευγάρι στη ζωή. Οι δυο τους ήρθαν κοντά στις αρχές του 2022 και από τότε ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ωστόσο αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι κρύβονται.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ελλάδας

και Κύπρου λόγω των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος τους να είναι πολύ περιορισμένος. Μετά την απόφαση της παραγωγής, η «Γη της Ελιάς» να συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακολουθήσει το υπόλοιπο καστ, ολοκληρώνοντας έτσι την πορεία του στη σειρά, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη «Real Life».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aphrodite Liantou Papoulia (@aphrodite_liantou)

Τόσο  η Αφροδίτη Λιάντου όσο και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης επιθυμούν να καταπιαστούν και με διαφορετικά πράγματα πάνω στο αντικείμενό τους, να δοκιμαστούν, να εξελιχθούν και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λιάντου συστήθηκε στο κοινό ως ερμηνεύτρια, παρουσιάζοντας τα δικά της κομμάτια. Συνεπώς, η ηθοποιός επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με τη μουσική, που αποτελεί μεγάλη της αγάπη, κυκλοφορώντας νέα τραγούδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aphrodite Liantou Papoulia (@aphrodite_liantou)

Η σχέση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη έχει δοκιμαστεί, αφού οι δυο τους συγκατοίκησαν στην Κύπρο και έτσι πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν μόνιμα στη βάση τους και να ανοίξουν νέα κεφάλαια.

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά τις φήμες χωρισμού από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

 Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα