Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με τον πιο τρυφερό τρόπο

Πέρα από συνάδελφοι στην δραματική σειρά του Mega «Γη της Ελιάς», ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Οι δυο ηθοποιοί ήρθαν κοντά στις αρχές της περασμένης χρονιάς και από είναι full in love, ωστόσο αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι δυο τους είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είχαν ερωτηθεί για τα δημοσιεύματα

που τους θέλουν σε σχέση. Τότε είχαν απαντήσει πως… γελούν κι ότι έχουν χημεία στη σειρά!

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram, μέσω της οποίας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την κόρη της Εβελίνας Παπούλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Skou (@alexandros_skourletis)

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις πασχαλινές του διακοπές στην Ερμιόνη και ανάμεσά τους βρισκόταν και μία κοινή φωτογραφία με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου λόγω των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος τους να είναι αρκέτα περιορισμένος. Μετά την απόφαση της παραγωγής, η «Γη της Ελιάς» να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακολουθήσει το υπόλοιπο cast, ολοκληρώνοντας έτσι την πορεία του στη σειρά.

Διαβάστε επίσης: 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Φτάνει πια! Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το σοκαριστικό βίντεο από τη ληστεία στο σπίτι του

Γιάννης Πουλόπουλος: «Θέλω να μιλάω για τον σύντροφό μου όπως ο Μπισμπίκης για την Βανδή»

Keywords
Τυχαία Θέματα