Αυτά είναι τα 12+1 top trends του καλοκαιριού! Δες πως θα τα υιοθετήσεις

Είναι γεγονός πως όσο περνάνε τα χρόνια τόσο αυξάνονται οι τάσεις της κάθε σεζόν. Και μπορεί φέτος να υπάρχουν πάρα πολλές τάσεις που κυριαρχούν αλλά εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τις top τάσεις σε παπούτσια και τσάντες. Μην ξεχνάς πως μπορείς να «χτίσεις» ολόκληρο στιλ ξεκινώντας από τα συγκεκριμένα αξεσουάρ και ενισχύοντας στη συνέχεια σιγά σιγά την εικόνα σου με τα κατάλληλα ρούχα.

The Boho Trend
Η boho τάση είναι μια από τις

top της σεζόν αλλά και η αγαπημένη μας τάση στις διακοπές κάθε χρόνο. Στη Doca μπορείς να βρεις τα πιο εκπληκτικά boho αξεσουάρ για να δώσεις μοναδικό στιλ στις εμφανίσεις σου.

Ιt’s the net!
Το δίχτυ είναι ένα υλικό που αγαπάμε ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Στη φετινή κολεξιόν του brand Doca ανακαλύψαμε μερικά σχέδια που θυμίζουν δίχτυ και θα δώσουν καλοκαιρινές πινελιές στις εμφανίσεις σου.

Floral Madness
Γνωρίζετε πολύ καλά πως η φλοράλ τάση είναι μια από τις top τάσεις κάθε καλοκαίρι! Φέτος ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα τα φλοράλ σχέδια πάνω σε μαύρο φόντο και στη Doca βρήκαμε μερικά prints που θα σε εντυπωσιάσουν και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Royal blue
Ποιο είναι το πιο hot όνομα αυτής της χρονιάς; Η Meghan Markle και το αγαπημένο της χρώμα, το royal blue, έγιναν τάση και εμείς ανακαλύψαμε μερικές τσάντες που θα λατρέψεις και θα σε βολέψουν πάρα πολύ στην πολυάσχολη καθημερινότητά σου.

The Backpack
Τον περασμένο χειμώνα τα backpacks ήταν οι πιο δημοφιλείς τσάντες! Το καλοκαίρι η τάση συνεχίζεται απλά τα αγαπημένα μας backpacks γίνονται λίγο πιο μικρά και αρκετά πιο χαριτωμένα.

Shades of blue
Το απόλυτο χρώμα της Ελλάδας είναι το μπλε και δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλοί σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει απόχρώσεις που ονομάζονται Greek Blue. Το μπλε, και οι αποχρώσεις του, είναι must αυτό το καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι) και στη Doca βρήκαμε αυτά τα σχέδια που θα σε ξετρελάνουν.

Orange everywhere
Το πορτοκαλί ήταν μια από τις hot αποχρώσεις του φθινοπώρου αλλά φέτος το αγαπάμε ιδιαίτερα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Φρόντισε να προμηθευτείς ένα τσαντάκι σε αυτή την απόχρωση και στο σχέδιο που βλέπεις παρακάτω και θα μας θυμηθείς! Θα το φοράς συνέχεια όλο το καλοκαίρι!

The Exotic trend
Είναι μια από τις αγαπημένες μας τάσεις και ο λόγος που μας αρέσει τόσο πολύ είναι επειδή οτιδήποτε εξωτικό μας θυμίζει καλοκαίρι! Η Doca επενδύει σε αυτό το σχέδιο και όπως θα δεις στη νέα της κολεξιόν βρήκαμε πάρα πολλά σχέδια με εξωτικές πινελιές.

Athens by night
Δεν γίνεται να πακετάρεις τα πράγματά σου για το καλοκαίρι και να μην πάρεις μαζί σου ένα βραδινό τσαντάκι. Εμείς έχουμε λατρέψει τα συγκεκριμένα clutches που θα δεις παρακάτω και μπορείς να τα βρεις στις πιο υπερ-τέλειες αποχρώσεις.

To the Beach
Ναι το ξέρω πως σου αποκάλυψα πολλές τάσεις αλλά σου άφησα την top of the top για το τέλος. Οι ψάθινες τσάντες και οι τσάντες από μπαμπού είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ και δεν φαντάζεσαι πόσα εκπληκτικά σχέδια μπορείς να βρεις στη Doca. Μην ξεχνάς πως η συγκεκριμένη τσάντα φοριέται πλέον όλη τη μέρα στις διακοπές και όχι μόνο στην παραλία.

The Flatform
Τα flatforms είναι τάση και μάλιστα η αγαπημένη όλων των fashionistas για τις καθημερινές casual εμφανίσεις τους. Τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορείς να τα φορέσεις με κάθε σου ρούχο, είναι άνετα και θα σου δώσουν αυτούς τους έξτρα πόντους ύψους που τόσο πολύ θέλεις!

Sliders
Τα sliders είναι ιδανικά παπούτσια για την παραλία, ιδανικά και για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη και θα σε βολέψουν πολύ σε κάθε σου εξόρμηση. Επιπλέον είναι τα πιο πολυφωτογραφημένα παπούτσια του instagram για αυτό το καλοκαίρι και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Jumpsuits
Τα jumpsuits είναι το trend που έχουν ερωτευτεί όλες οι fashion bloggers και fashionistas φέτος το καλοκαίρι! Στη Doca μπορείς να βρεις μερικά υπέροχα σχέδια που θα βαρεθείς να τα φοράς όλο το καλοκαίρι!

Επισκεφτείτε το site της Doca για να βρείτε ακόμα περισσότερα σχέδια!

Διαβάστε ακόμα: Steal the look: Τα αγαπημένα αξεσουάρ της Kate Middleton και της Meghan Markle στις πιο προσιτές τιμές!

Keywords
Τυχαία Θέματα