Αυτά είναι τα καλοκαιρινά trends που δείχνουν ακριβά ανεξάρτητα από την τιμή τους!

Θέλεις να φαίνεται ότι είσαι πάντα καλά ντυμένη και ότι τα ρούχα σου δείχνουν να είναι πολύ πιο ακριβά από όσο πραγματικά κοστίζουν; Τότε θα πρέπει να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου τα παρακάτω κομμάτια!

#1. Κοντομάνικο πουκάμισο
Τα κοντομάνικα πουκάμισα δείχνουν σοφιστικέ και χαρίζουν στιλ στις εμφανίσεις σου. Φόρεσέ τα ανοιχτά με ένα crop top ή δέσε τα μπροστά στο στήθος.

#2. Cargo παντελόνι
Όσο οικονομικό και αν είναι ένα cargo

παντελόνι δεν θα φανεί η αξία του εύκολα. Φόρεσέ το με tank tops ή crop tops και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

#3. Jumpsuit
Άλλη μια επιλογή που δείχνει πάντα κομψή είναι τα jumpsuits. Επίλεξε ένα σε πιο φαρδιά γραμμή και συνδύασέ το με φλατ σανδάλια και statement γυαλιά ηλίου.

#4. Safari jacket
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην μπορεί να υποστηρίξει άψογα ένα safari jacket. Επίλεξε το δικό σου σε καφέ ή χακί απόχρωση και συνδύασέ το με μια τζιν φούστα, όπως κάνει η fashionista της παρακάτω φωτογραφίας.

#5. Ugly sandals
Μπορεί τα πιο ωραία ugly sandals να είναι αυτά της εταιρίας Birkenstock αλλά στα καταστήματα θα βρεις πιο οικονομικά σχέδια που θα λατρέψεις.

#6. Φαρδιά ψηλόμεσα σορτς
Τα φαρδιά ψηλόμεσα σορτς και οι βερμούδες προσθέτουν πάντα στιλ και γοητεία στις εμφανίσεις μας. Συνδύασέ τα απλά με ένα λευκό φανελάκι ή ένα κορμάκι και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για νακλέψεις τις εντυπώσεις. Αν θέλεις πρόσθεσε ένα ασορτί blazer για ακόμα περισσότερο στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Yπέροχοι και μοναδικοί τρόποι για να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfits! (VIDEO)- Δες το βίντεο και πάρε ιδέες για να κλέβεις πάντα τις εντυπώσεις με το στιλ σου!

15 εμφανίσεις της Bella Hadid που μπορείς να αντιγράψεις σήμερα!- Δες πώς να υιοθετήσεις κι εσύ τα υπέροχα look του πασίγνωστου μοντέλου

H πασίγνωστη fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Ποια από αυτά φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα