Αυτά είναι τα τρία καλοκαιρινά nail trends που θα λατρέψετε!

Τα νύχια, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, είναι σε πρώτο πλάνο το καλοκαίρι. Οι αποχρώσεις είναι έντονες και ζωηρές αφού πρέπει να αναδεικνύουν το μαύρισμα σας. Αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες ξεχνάτε τα πολύ σκούρα χρώματα μιας και δεν ταιριάζουν με τη διάθεση και την τέλεια ατμόσφαιρα.

Οι nail artists έχουν ήδη αποφασίσει ότι υπάρχουν τρεις τάσεις που έχουν ήδη επικρατήσει και πρέπει να τις υιοθετήσετε. Οι διάσημες influencers

τις έχουν ήδη ακολουθήσει και αυτό σημαίνει πολλά ενώ στο Instagram έχουν κάνει την εμφάνιση τους πριν καλά-καλά έρθει το καλοκαίρι. Αρχικά ξεχνάτε το ένα χρώμα μόνο. Θα πρέπει να διαλέξετε τουλάχιστον δύο μιας και θα τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το look. Τα πολλά και έντονα χρώματα βρίσκονται παντού άλλωστε, σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το μανικιούρ σας.

Εμείς σας τις αποκαλύπτουμε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε τη μανικιουρίστ σας και να επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις.

Rainbow: Ναι σωστά καταλάβατε. Το μανικιούρ της σεζόν θυμίζει το ουράνιο τόξο αλλά με έναν τέλειο και ιδιαίτερο τρόπο. Επιλέγετε παστέλ αλλά και ζωντανές πράσινες, κόκκινες ή μπλε αποχρώσεις. Κάθε νύχι έχει ένα διαφορετικό χρώμα με αποτέλεσμα το nail look να είναι το ωραιότερο και πιο καλοκαιρινό ever.

Ντεγκραντέ: Και όχι, δεν εννοούμε την τεχνική αλλά τις διαβαθμίσεις των χρωμάτων από το ένα νύχι στο άλλο. Αν αγαπάτε τα  nudes ξεκινάτε από το απαλό μπεζ και συνεχίζετε με camel και καφέ της σοκολάτας. Απίθανο είναι επίσης και με τους πράσινους τόνους από το mint και το χακί μέχρι το τροπικό.

Παστέλ δίδυμο: Επιλέγετε τις δύο αγαπημένες σας παστέλ αποχρώσεις και τις απλώνετε εναλλάξ στα νύχια σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε μόνο 2 νύχια με τη μία απόχρωση και όλα τα υπόλοιπα με την άλλη. Ή όπως αλλιώς σας αρέσει. Σημασία έχει ο συνδυασμός.

Διαβάστε ακόμη:

Self Tan: Τα 5 λάθη που κάνετε και πρέπει να σταματήσετε asap

To eye look της Beyonce αξίζει ενός λεπτού σιγή!

Keywords
Τυχαία Θέματα