Αυτές είναι οι 5 τροφές που κόβουν την όρεξη και σε βοηθούν να χάσεις βάρος!

Είσαι σε δίαιτα ήδη και πηγαίνεις και στο γυμναστήριο. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Τι γίνεται όμως όταν σε κυριαρχεί αυτό το αίσθημα πείνας; Διότι για να χάσεις βάρος πρέπει να λιγοστέψεις το φαγητό σου. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε τις τροφές που θα σε κρατήσουν χορτάτη και θα σου περιορίσουν το αίσθημα της πείνας.

Μήλα

Πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες δημιουργούν το αίσθημα πληρότητας και κορεσμού. Επίσης, είναι πλούσια σε βιταμίνες A-C, διαιτητικές ίνες, μεταλλικά στοιχεία. Περιέχουν περιέχουν επίσης φυσικά σάκχαρα, τα οποία διατηρούν ένα υγιές

επίπεδο σακχάρου στο αίμα.

Αμυγδαλα

Σας κρατάνε χορτάτους για περισσότερη ώρα ενώ είναι κατάλληλα για δίαιτα. Επίσης, είναι πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή και βιταμίνη Ε ενώ περιέχουν και καλά λιπαρά που μειώνουν την χοληστερόλη. Προτιμήστε αμύγδαλα ανάλατα.

Λιναρόσπορος

Ο λιναρόσπορος είναι μια πραγματική υπερτροφή που βοηθάει στην καρδιά και στην πρόληψη πολλών ασθενειών. Είναι πλούσιος σε ω3 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε και μονοάκορεστα λιπαρά οξέα. Τα ω3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης και την αύξηση της «καλής».

Βρώμη

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία μας και συγκεκριμένα για την καρδιά μας. Θα σε κρατήσει χορτάτο για πολλές ώρες με 3 κουταλιές σούπας βρώμης σε λίγο ζεστό γάλα ή γιαούρτι. Είναι, λοιπόν, από τις ιδανικές επιλογές για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Αυγά 

Είναι μία πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης που επίσης σας δημιουργούν το αίσθημα κορεσμού. Αποκαθιστούν τον μυϊκό ιστό και περιορίζουν τη μυϊκή απώλεια και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα