Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Ρίκας Βαγιάννη – Το αποκάλυψε η φίλη της

Στα 56 της χρόνια «έφυγε» από τη ζωή η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίκα Βαγιάννη. Συντετριμμένοι από τον χαμό της είναι ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής, ο γιος της, και ο πατριός της, Γιάννης Διακογιάννης, ο οποίος την μεγάλωσε σαν να ήταν πραγματική του κόρη.

Η συνάδελφος της, Νατάσα Ράγιου, ήταν κι εκείνη στο πλευρό της δημοσιογράφου μέχρι το τέλος. Η εφημερίδα Espresso φιλοξενεί συνέντευξη της, στην οποία μιλάει για την τελευταία επιθυμία της Ρίκας Βαγιάννη:

«Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της

καλοκαίρι. Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της. ”Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαρυγγιτίδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανα καράβι ΠάτραΚέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι”», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ρίκα Βαγιάννη ένιωσε ότι θα έφευγε και ήθελε να επισκεφτεί το αγαπημένο της νησί, έχοντας παρέα τους αγαπημένους της ανθρώπους. Αυτή ήταν και η τελευταία της επιθυμία. Η γνωστή δημοσιογράφος μετέβη στην Κέρκυρα μέσα του περασμένου Ιουνίου. Πήγε μαζί με τον σύζυγό της και το μονάκριβο γιο της, τον Οδυσσέα. Ένα ταξίδι στο μέρος όπου από μικρό παιδί λάτρευε.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τον δημοσιογράφο του Alpha, Αντρέα Παλομπαρίνι; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα