Αυτό είναι το Νο1 must χρώμα στα ρούχα του φθινοπώρου!

To φετινό φθινόπωρο είναι γεμάτο με χρώματα που είχαν καιρό να κάνουν την εμφάνισή τους στη λίστα με τα top trends και αυτό είναι κάτι που μας ενθουσιάζει. Πέρυσι το μπεζ ήταν η έκπληξη της χρονιάς και ένα χρώμα που φορέθηκε όσο κανένα άλλο. Φέτος υπάρχει μια απόχρωση που το κοντράρει δυνατά και δεν είναι άλλο από το…buttermilk.

To χρώμα του βουτύρου είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των σχεδιαστών αλλά και των πιο γνωστών brands. Πρόκειται για μια πιο «κιτρινωπή»

εκδοχή του μπεζ που μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους.

#Δοκίμασε μια slip skirt σε τέτοια απόχρωση και συνδύασέ την με εκρού ή λευκό top.

#Aυτό το χρώμα ταιριάζει πολύ σε lingerie tops και slip dresses. Φόρεσέ το από την κορυφή ως τα νύχια και ενίσχυσε το στιλ σου με μερικά αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις.

#Συνδύασε τα buttermilk ρούχα σου με μπεζ μπότες για ακόμα πιο ωραίο styling. Παίξε με τα αξεσουάρ και μην φοβηθείς να κάνεις layering σε παρόμοιες αποχρώσεις.

#Eπένδυσε σε ένα κοστούμι ή ένα ταγιέρ σε αυτή την απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με κάποιο μπλουζάκι ή πουκάμισο με έντονα prints. Φόρεσε το συγκεκριμένο outfit με ankle boots, sneakers ή slouchy boots.

#Aν σου αρέσει να τολμάς σε θέματα μόδας τότε φόρεσε ένα παλτό σε buttermilk χρώμα και συνδύασέ το με ασορτί φούστα και statement σκουλαρίκια, όπως κάνει η fashionista στη φωτογραφία παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Φθινοπωρινό office look: 4 τέλεια outfits για το γραφείο! (VIDEO)- Δες εδώ μοναδικές ιδέες και εμπνεύσου για το πιο ωραίοα φθινοπωρινό στιλ!

NYFW: O Marc Jacobs μας ξετρέλανε με τα ρούχα που παρουσίασε και η αλήθεια είναι…πως τα θέλουμε όλα!- Δες τα σχέδια που ξεχωρίσαμε 

Η πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song ακολουθεί μια τάση από τα παλιά…που επανέρχεται!- Ποια είναι αυτή η τάση και πόσο δημοφιλής είναι αυτή τη στιγμή;

Keywords
Τυχαία Θέματα