Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων δημιουργούν τα πιο…καταστροφικά ζευγάρια!

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και δημιουργούν ρομαντικές και όμορφες σχέσεις με λαμπρό μέλλον…και άλλα ζώδια δεν καταφέρνουν να αντέξουν μαζί ούτε ένα μήνα! Σήμερα λοιπόν σου έχουμε τους πιο καταστροφικούς συνδυασμούς ζωδίων.

#1. Κριός και Ταύρος
Ο βασικός λόγος που ένας Κριός και ένας Ταύρος δεν μπορούν να είναι μαζί για καιρό είναι επειδή οι Κριοί

είναι πολύ ξεροκέφαλοι και οι Ταύροι πολύ πεισματάρηδες. Έτσι όταν δημιουργείται ένας τσακωμός ή μια διαφωνία δεν μπορούν με τίποτα να καταλήξουν σε μια λύση που να καλύπτει και τους δύο.

#2. Ταύρος και Τοξότης
Ο Τοξότης είναι αρκετά περίπλοκο ζώδιο και δεν είναι καθόλου εύκολο να το χειριστεί ένας…απλοικός Ταύρος. Οι Τοξότες είναι κοινωνικοί και τους αρέσει να εξερευνούν ενώ οι Ταύροι  προτιμούν τις πιο ήρεμες καταστάσεις και αγαπάνε ιδιαίτερα τη ρουτίνα τους.

#3. Δίδυμος και Αιγόκερως
Τι θα προκύψει όταν φέρεις σε επαφή έναν ευαίσθητο και ευχάριστο Δίδυμο με έναν Αιγόκερω που είναι πιο πεισματάρης και οργανωτικός; Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό. Αυτά τα δύο ζώδια θα τσακώνονται συνέχεια και δεν θα μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον ποτέ και για κανένα λόγο.

#4. Καρκίνος και Υδροχόος
Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος και ευαίσθητος ενώ ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπι. Οι Καρκίνοι είναι επίσης αρκετά αυτόνομοι και ανεξάρτητοι και δυσκολεύονται να συγκατοικήσουν με κάποιον άλλον. Από την άλλη μεριά οι Υδροχόοι είναι πιο εύκολοι στην συγκατοίκηση και τους αρέσει η δέσμευση. Αυτά τα χαρακτηριστικά των δύο ζωδίων είναι αυτά που θα τους δυσκολέψουν στο να δημιουργήσουν μια όμορφη και υγιή σχέση.

Διαβάστε ακόμα: AYTO είναι το πιο ξεκαρδιστικό και αστείο πράγμα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου

AYTO είναι το πιο ξεκαρδιστικό και αστείο πράγμα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος ΙΙ)

Πρω1νό 7/12: Δες εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα