Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό θα σώσει τον Δούκα από τη φυλακή!

Στις «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο κλοιός γύρω από τον Δούκα σφίγγει. Ωστόσο οι κρίσεις με την υγεία του φαίνεται ότι είναι αυτές που εν τέλει θα τον σώσουν από τη φυλακή, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό.

Αυτή η κρίση, αυτό το πρόβλημα υγείας θα τον σώσει. Οι Αρχές καταλήγουν ότι ο Δούκας είναι ο βασικός ύποπτος για το φόνο του Σωκράτη Θέμελη και διατάσσεται η σύλληψη και η προφυλάκισή του., Περνά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του,

θα φτάσει πάρα πολύ κοντά στο θάνατο και αυτό θα τον σώσει από τη φυλακή αφού θα παραμείνει στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.

Στο αποψινό επεισόδιο:

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό ο Δούκας δέχεται τον συμβιβασμό που προτείνει η Ελένη και ο Λάμπρος:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μπάρτζης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor! Τι απάντησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη;

Eurovision 2021: Ο “Lucifer” δίνει 12άρι στο “El Diablo” της Έλενας Τσαγκρινού! Η viral ανάρτηση του Netflix

«Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλη απώλεια η Βίκυ Καγιά από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα