Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Το ζευγάρι που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Στις “Άγριες Μέλισσες” αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/1) στο “Πρω1νό” και ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler που αφορά στα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης της Βιολέτας με τον Μιλτιάδη, η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα.  Όπως είπε, οι δύο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και αναφέρθηκε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram  η Θεοφανία Παπαθωμά. 

“Χθες το βράδυ η Θεοφανία Παπαθωμά ‘ανέβασε’ στο Instagram

μια selfie με τον Γιώργο Γάλλο, συμπρωταγωνιστή της στις ‘Άγριες Μέλισσες’ και έγραψε στη λεζάντα: ‘Μιλτιάδης – Βιολέτα happy end’. Όλοι αναρωτηθήκαμε τι γίνεται τελικά με αυτό το ζευγάρι που έχει περάσει από σαράντα κύμματα. Πράγματι το τέλος του ζευγαριού θα είναι ευτυχισμένο! Ξέρουμε ότι έχουν περάσει πολλά και ότι έφτασαν μέχρι τον γάμο και συνέβησαν τα τραγικά γεγονότα με τον Μελέτη και υπήρξε ο εγκλεισμός του Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο Μιλτιάδης με τη νέα φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί, πηγαίνει πολύ καλύτερα και συνειδητοποιεί και αντιλαμβάνεται πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι η Βιολέτα ήταν πάντα βράχος στο πλευρό του και δίπλα στον Λάμπτο. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό: Η αναφορά της Φαίης στους δύο νέους συνεργάτες της!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει πρώτη φορά εάν είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου

Η Ευγενία Δημητρόπουλου αρραβωνιάστηκε: Έδειξε το μονόπετρο on air στο “Πρω1νό”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα