Άκης Πετρετζίκης: Αγκαλιά με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον γιο τους στην πισίνα

Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην Αθήνα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του. Ο γνωστός σεφ και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχουν δει τον τελευταίο χρόνο τη ζωή τους να αλλάζει, αφού παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο

παιδί τους, τον μικρό Αχιλλέα.

Σύντομα η οικογενειακή ευτυχία τους θα μεγαλώσει, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους! Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό της κορούλας του ζευγαριού έχει ξεκινήσει, με τον Άκη Πετρετζίκη να ρωτάει τους διαδικτυακούς φίλους του, αν πιστεύουν ότι θα βγει Λέων ή Παρθένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ο επιτυχημένος σεφ δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μερικές οικογενειακές φωτογραφίες από τις διακοπές τους, στην μία από αυτές, μάλιστα, φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ. Οι δυο τους απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην πισίνα μαζί με τον Αχιλλέα, ο οποίος φοράει ασορτί μαγιό με τον μπαμπά του.

«Splash splash! Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… Για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Το λαμπερό πάρτι, τα φιλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η φουσκωμένη κοιλιά

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Διακοπές στη Μύκονο με τη μεγάλη της κόρη, Χριστιάνα Μπέτα -Φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

 Χρήστος Μάστορας για το X-Factor: «Αυτό δεν αφορά εμένα καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα