Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η αλήθεια για τη σχέση τους και το τρίτο πρόσωπο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα σενάρια σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους δεν έχουν τέλος. Ο Νίκος Γεωργιάδης – δημοσιογράφος και φίλος της influencer – παραχώρησε δηλώσεις στο «Open Weekend» και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε πως το ζευγάρι παραμένει μαζί, ενώ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο άνδρας που βρισκόταν στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Αράχοβα στις φωτογραφίες που έγιναν viral.

Αρχικά, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου

με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν η πρώτη μπει στο «Survivor All Star»: «Ξέρω ότι αυτές οι δύο κοπέλες είχαν πολύ καλή σχέση, δεν ήταν κολλητές φίλες. Ξέρω πολύ καλά ότι η Αλεξάνδρα την είχε παρηγορήσει πολύ με το θέμα του Μάριου και της Καρολίνας. Όταν η Ελευθερία έμαθε ότι ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα ήταν ένα ράκος. Την είχε πληγώσει πολύ αυτό το πράγμα».

Σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε: «Καμία ρήξη δεν υπήρχε στη σχέση τους όταν έφυγε ο Στάθης. Ήταν μια απόφαση που είχε στηρίξει η Αλεξάνδρα. Στο ίδιο σπίτι μένουν οι άνθρωποι, που να είναι χώρια; Ξέρω ότι τα παιδιά είναι μαζί. Δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα αυτή η σχέση. Ο Στάθης έχει μεγάλο έρωτα με την Αλεξάνδρα».

Ακόμα, ο δημοσιογράφος έδωσε τέλος στις φήμες περί τρίτου προσώπου στη σχέση τους: «Ποια Αράχωβα; Αυτός είναι ένας γνωστός της, δεν ήταν καν φίλος της. Καμία σχέση το παιδί. Είχαν ένα πάρτι στα χιόνια, έπαιζε δυνατά η μουσική και την είχε πιάσει έτσι ο άνθρωπος για να της μιλήσει, γιατί δεν άκουγε».

Παράλληλα, η Ελένη Τσολάκη υποστήριξε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας εξακολουθούν να είναι μαζί, καθώς εκείνος πήγε με τη μηχανή του την επιχειρηματία στο μαγαζί της στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Βέρτης: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

 Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

 Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος τους

Keywords
Τυχαία Θέματα