Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συνάντησή τους μετά τον χωρισμό τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και περίπου έναν μήνα. Μάλιστα, εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο πρώην νικητής του Survivor έχει κάνει block από το Instagram την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού -όπως ο ίδιος είπε- δε θέλει να βλέπει πράγματα καθώς τον επηρεάζουν.

Το πρωί της Δευτέρας 12/6, ωστόσο, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως το

πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών στην ίδια βάφτιση του παιδιού φίλων τους και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με απόσταση μεταξύ τους 3-4 καρέκλες.

Να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είχαν βρεθεί ξανά μετά τον χωρισμό τους

Σήμερα το πρωί 13/6, η εκπομπή επανήλθε στο εν λόγω θέμα και προβλήθηκε μάλιστα ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την συνάντησή τους.

Η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη που μετέφερε το ρεπορτάζ, είπε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μίλησαν την ώρα που σηκώθηκαν από το τραπέζι τους προκειμένου να πάνε στον μπουφέ και να σερβιριστούν, ενώ τόνισε πως ο Στάθης Σχίζας ήταν γλυκός μαζί της και πως κάποια στιγμή βρέθηκαν να κάθονται αρκετά κοντά.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα