Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ταξίδεψε στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας από την εκπομπή «Γεια σου» τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, καθώς και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Για τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte:

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος».

Για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα: «Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε πού και πού για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του».

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι 15 παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι

Γιάννης Κορδώνης: Η απάντηση στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το μπλουζάκι του

Καλομοίρα: «Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα