Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Στάθη Σχίζα;

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους, όμως εκείνοι ισχυρίζονταν το αντίθετο μέσα από τις συνεντεύξεις που παραχωρούσαν.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, οι οποίοι προσπαθούσαν μέσω κάποιων κοινών αναρτήσεων να διαψεύσουν τις φήμες αυτές, όμως απ’ ότι φαίνεται η σχέση τους περνάει όντως κρίση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής 30/4 στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εδώ και λίγες ημέρες

έχει φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσαν με τον Στάθη Σχίζα.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο. Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα και τη στιγμή», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το «Survivor All Star».

«Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα να αντιμετωπίσω διάφορα. Είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και την επιλογή μου. Δεν αμφισβήτησα κάτι.. Δεν απείχαμε από τα social media για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά περνούσαμε χρόνο μαζί», είχε πει με τη σειρά του ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Συρίγος: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια μετά τη δήλωση για τα τετραπληγικά παιδιά -«Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί»

Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Έκανα υπομονή με όσα είδα στο παιχνίδι, νιώθω στενοχωρημένος»

Eurovision 2023: Αναχώρησε για το Liverpool ο Victor Vernicos -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα