Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει μαζί με τους γονείς της -Η κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους

Στο Παράλιο Άστρος βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κατά τη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού έχει μοιραστεί με τους followers της στο Instagram πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που έχει επισκεφτεί.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει μαζί με τους γονείς της

Αυτή

τη φορά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τους λατρεμένους της γονείς. Η ίδια πόζαρε μαζί τους στην παραλία, ενώ στην αγκαλιά της κρατούσε το αξιολάτρευτο σκυλάκι της.

«Αλεξανδρούλας φαμίλια! Το Παναγιωταρέικο. Mom + daddy + Richie = happiness», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram Story της.

Να θυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει δημοσιεύσει ξανά φωτογραφία με την μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αυτό είχε συμβεί την περασμένη χρονιά, την ημέρα των γενεθλίων της μαμάς της. Μάλιστα, στην εν λόγω φωτογραφία είχε ποζάρει και ο πρώην σύντροφος της επιχειρηματία, Στάθης Σχίζας.

Όπως θα διαπιστώσετε, μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ!

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Κατσαβού: Η εξομολόγηση για τον γιο της, Φοίβο -«Δεν θέλει να βλέπει τις ταινίες του πατέρα του γιατί…»

Αποστόλης Τότσικας: Ποζάρει ολόγυμνος στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που της ζήτησαν οι followers της να ανεβάσει στο Instagram και το μήνυμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα