Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της απόφασής τους να χωρίσουν μετά από αρκετούς μήνες που διατηρούσαν δεσμό.

Αυτή την εβδομάδα, η επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι έχει μια μικρή επικοινωνία με τον νικητή του «Survivor 2022», παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια σε σχέση.

«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται

εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Στάθης Σχίζας, από τη δική του πλευρά, στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως  «είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή βρισκόμαστε στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί. Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει, μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση».

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της στο Instagram, δείχνει να ξεπερνά τον χωρισμό με αρκετή δουλειά και -μέσα σε όλα- δημοσίευσε και ένα story με ένα μήνυμα όλο νόημα.

«Όταν επιλέγεις την προσωπική σου ηρεμία, αυτή θα συνοδεύεται από πολλά αντίο», ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μόνο που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι, τρελαίνομαι»

Νότης Σφακιανάκης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα; Όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης του

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Λύγισε» on air η δημοσιογράφος -«Θες μια χείρα βοηθείας και δεν έρχεται από πουθενά»

Keywords
Τυχαία Θέματα