Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και υποστηρίζουν ότι διατηρεί δεσμό με τον Mente Fuerte.

Η γνωστή influencer παραχώρησε χτες (3/6) δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ξεκαθάρισε ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα με τον γνωστό trapper, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte,

ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Σήμερα (4/6), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και ξέσπασε για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ώρες για την προσωπική της ζωή.

«Έλα τώρα!!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων μόνο αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις συκοφαντίες σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές», ήταν η οργισμένη ανάρτηση, μιας και η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

Μάγδα Τσέγκου: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τον χαμό του 14χρονου ανιψιού της

Δημήτρης Σκουλός: Οι εντάσεις στο «GNTM» και η Βίκυ Καγιά -«Για αυτό με έκανε unfollow στο Instagram»

Λούκας Γιώρκας: Ντύθηκε γαμπρός! Ο παραδοσιακός χορός και οι προετοιμασίες στο πατρικό του στην Κύπρο -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα