Αλέξανδρος Ρήγας: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου, έπαιξε ρόλο η ασθένειά μου»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μετά από πολλά χρόνια παραχώρησε μια συνέντευξη με αφορμή την επιστροφή του στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διαθήκη που έχει κάνει αλλά και τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή του με την απώλεια κιλών.

«Έχω κάνει εδώ και χρόνια τη διαθήκη μου. Ας μείνουμε στο πρακτικό κομμάτι. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο μακάβριο; Την έχω κάνει όντως, μπορεί να γίνει μια αναθεώρηση. Ο θάνατος

καραδοκεί… Η ασθένεια που πέρασα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση.

Ο θάνατος δικών σου ανθρώπων σου υπενθυμίζει ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, ας είσαι προετοιμασμένος. Είμαι θυμωμένος με τον θάνατο, γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για την αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια κιλών

Σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνισή του με την απώλεια κιλών, ο ηθοποιός επισήμανε: «Έχω χάσει βάρος, ήθελα να το κάνω. Ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά όταν συνηθίσεις τη διαδικασία γίνεται εύκολο. Μου άρεσε πολύ που είδα αυτή την αλλαγή επάνω μου, λογικό δεν είναι;

Τα παραπανίσια κιλά καλό είναι να μην υπάρχουν. Δεν έχω φτάσει ακόμα στον στόχο μου. Έκανα δική μου διατροφή, αυτό που ξέρουμε όλοι. Βρίσκομαι σε αυτή τη διαδικασία 14-15 μήνες. Όταν πεινάω νευριάζω αλλά φροντίζω να τρώω υγιεινές τροφές».

Διαβάστε ακόμα:

 Άδωνις Γεωργιάδης: «Είδα το βίντεο με τον άνθρωπο να τον σπρώχνει το πλήρωμα στη θάλασσα και έχω αρρωστήσει»

 Νένα Χρονοπούλου: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

 Κωνσταντίνος Μπιμπής: «Υπήρξαν αρκετές δυσκολίες και υπάρχουν ακόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα