Αλέξης Γεωργούλης: Φίλος του αποκαλύπτει τι του είπε ο ηθοποιός όταν έμαθε για την καταγγελία

Τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου. Η υπόθεση ερευνάται από τις βελγικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν την άρση της ασυλίας του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια εκείνος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του και δηλώνει αθώος.

Στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» και στην δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/4 φίλος του Αλέξη

Γεωργούλη, ο οποίος αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν πληροφορήθηκε για την καταγγελία εις βάρος του.

«Είναι κρίμα για Χ λόγους να καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν αξίζει. Η συμπεριφορά του ήταν εντελώς φυσιολογική. Όπως ήταν όλες τις άλλες φορές. Δηλαδή ήρθε εδώ, επειδή δεν τρώει κρέας, του φτιάξαμε αυγά και μανιτάρια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία όλη την ημέρα, διασκεδάσαμε, δεν έδειχνε κάτι να τον απασχολεί. Στις 12 τη νύχτα το βράδυ της Κυριακής πήγαμε περίπατο όλοι μαζί στη θάλασσα, μιλήσαμε, περάσαμε πολύ όμορφα.

Ήταν να έρθει ξανά για να περάσουμε μαζί για τα γενέθλια, τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στενοχωρημένος, μου είπε ότι κάτι έμαθε και ότι θα πρέπει να ενημερώσει τη μητέρα του. Εν τω μεταξύ εγώ είχα μάθει τι είχε διαρρεύσει. Του είπα να πάει, καθώς η μητέρα του είναι πολύ ευαίσθητη, να μην πάθει τίποτα αν το ακούσει από τις τηλεοράσεις. Πήγε και κάθε μέρα έχουμε επαφή. Μου έδωσε την εντύπωση ότι τότε ενημερώθηκε, κι ακόμα δεν ξέρει τίποτα για το τι ακριβώς γίνεται», δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

Ύστερα πρόσθεσε ότι «δεν τον είδα να αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του και ίσως να μην θέλει να έρθει εδώ για να μην πει κάτι. Είναι αισιόδοξος και όπως είπε η μαμά του, όλα κάποια στιγμή θα βγουν στο φως. Πόσο ψύχραιμος μπορεί να ‘ναι όταν καίγεται η καριέρα του», ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν τέτοιο άτομο δεν θα τον έβαζε σπίτι του καθώς πέχει τέσσερις κόρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους, Μελίτα -«Ξυπνούσε από τους πόνους στον ύπνο της»

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό -«Πέρασε όλη η ζωή μου σε δευτερόλεπτα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Yποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές -Η ανακοίνωσή του

Keywords
Τυχαία Θέματα