Αλέξης Γεωργούλης: Η μητέρα του «λύνει» τη σιωπή της – «Ξέρω το παιδί μου – Ό, τι είναι, θα φανεί μετά τις εκλογές»

Ατέλειωτες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Κι ενώ από την πλευρά της δικηγόρου έχει γίνει επίσημη καταγγελία, την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους ανθρώπους που εργάστηκαν στο γραφείο του πρώην Ευρωβουλευτή και σκέφτονται να «λύσουν» τη σιωπή τους και να τον καταγγείλουν για κακή εργασιακή συμπεριφορά.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Γεωργούλης αρνείται όλες τις κατηγορίες και τόσο εκείνος όσο και οι τρεις δικηγόροι του βρίσκονται σε αναμονή

να πάρουν τη δικογραφία στα χέρια τους και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες της καταγγελίας. Από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία, ο ηθοποιός είναι άφαντος στις Βρυξέλλες και δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «T-live» και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη επικοινώνησε με τη μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, η οποία υποστήριξε πως γνωρίζει τον γιο της και πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά τις επερχόμενες εκλογές. Η ίδια αρνήθηκε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο τους, Νικόλα – Φωτογραφίες

 Παύλος Γερουλάνος: Η ανακοίνωση για το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή του – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

 Αλέξης Γεωργούλης: Έρχονται και νέες καταγγελίες σε βάρος του – Οι πρώτες πληροφορίες

Keywords
Αναζητήσεις
ευαγγελατος για γεωργουλη
Τυχαία Θέματα