Αλέξης Κούγιας σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Είσαι αμόρφωτος καραγκιόζης»

Μία νέα «κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ και ο δικηγόρος συναντήθηκαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, καθώς βρισκόντουσαν σε εξέλιξη οι δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο

Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως καλημέρισε τον Αλέξη Κούγια, αφού δεν του αρέσει να κρατάει κακίες, ωστόσο εκείνος τους έκανε μια οξύτατη επίθεση, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ είμαι πολύ ευγενικός άνθρωπος, δεν κρατάω κακίες.

Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα “συγγνώμη λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς”; Εγώ του είπα ότι διαβάζω αυτά που γράφονται… Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς – Τα χρήματα της σύνταξης πήγαν στην κηδεία του παιδιού»

 Πατέρας Καρολάιν: «Θα αλλάξουμε το όνομα της μικρής Λυδίας»

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα