Αλέξης Παππάς: Η πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους

Ο Αλέξης Παππάς διανύει την καλύτερη φάση του, καθώς είναι ερωτευμένος και αυτό το καλοκαίρι το περνάει μαζί με τη σύντροφό του! Μια νέα σελίδα στα προσωπικά του γύρισε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Survivor πριν από μερικούς μήνες, αφού βρίσκεται σε νέα σχέση.

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου

ο Αλέξης Παππάς είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ερωτώμενος για την προσωπική ζωή του είχε αρκεστεί να αναφέρει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου. Δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω τώρα, ας μιλήσουμε για όλα τα άλλα. Να είσαι καλά».

Ο Αλέξης Παππάς κάνει διακοπές με τη νέα σύντροφό του, Ελένη Αϊβαλή

Ο Αλέξης Παππάς τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές στη Ρόδο μαζί με την αγαπημένη του, όπως αποκάλυψαν μέσα από τα social media. Μπορεί στην αρχή να επέλεξαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον μοιράζονται με τους followers τους κοινά στιγμιότυπα χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με πολύ γνωστό ηθοποιό και, μάλιστα, απέκτησαν μαζί και έναν γιο. Ο λόγος για την Ελένη Αϊβαλή, η οποία ήταν σύζυγος του Σταύρου Σβήγκου. Η ίδια ανακοίνωσε τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2022, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για τον μοναχογιό τους, Μιχαήλ Άγγελο.

Ο Αλέξης Παππάς και η Ελένη Αϊβαλή απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και είναι ευτυχισμένοι μαζί, με τον ηθοποιό να δημοσιεύει στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία τους από τις διακοπές τους. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Papas (@alexispapas)

Διαβάστε ακόμα:

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ο ξεριζωμός της οικογένειάς μου από την Αλεξάνδρεια είναι η πιο πικρή ανάμνηση»

 James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτησή του μετά τις φωτιές στη Ρόδο

 Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με το γράμμα προς τις αδερφές της – «Θα πάψω να αισθάνομαι ενοχές»

Keywords
Τυχαία Θέματα