Αμηχανία στο Happy Day: “Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πειραγμένη από πάνω έως κάτω… δεν είναι πρότυπο αυτή;”

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/09) ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος έφερε σε αμηχανία την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα σχόλια του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model και στα καυστικά σχόλια που γίνονται από τους κριτές και δεν δίστασε να “ρίξει” τα βέλη του. «Όλες αυτές οι εκπομπές για μοντέλα είναι άχρηστες. Εσύ πρέπει να κρίνεις αυτό που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις μπροστά σου και

να λες ηθικολογίες. Ύστερα, συγγνώμη, στις περισσότερες αυτές επιτροπές οι σχεδιαστές ή μη είναι και gay. Αυτοί που μιλάνε με κάτι γυναικείες φωνούλες πειραγμένες, εμένα δεν με ενοχλεί; Που μιλάνε σαν γκομενίτσες! Να μην λένε για τις κοπέλες και τις ρίχνουν στα πατώματα», ανέφερε.

Μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις, έφερε ως παράδειγμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Οι περισσότερες παρουσιάστριες πειραγμένα μπούστα έχουν, δεν τις έχεις δει; Στο My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πειραγμένη από πάνω έως κάτω… δεν είναι πρότυπο αυτή;Δεν το βλέπεις το στήθος που είναι τούμπανο εκεί πέρα, το βλέπω μόνο εγώ;», ρώτησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ολοκλήρωσε τη κουβέντα τους φανερά αμήχανη από τα όσα ακούστηκαν.

Διαβάστε ακόμη:

Παντρεύτηκε ο Ορέστης Τζιόβας: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού on camera μετά τον γάμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα