Αν δεν έχετε κόψει τα μαλλιά σας θα το αποφασίσετε μόλις δείτε το νέο look της Lily James

Το έχουμε πει εδώ και καιρό ότι οι stars και οι προσωπικοί τους hairstlists έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μια παγκόσμια τάση-εμμονή με το bob-lob. Μήνες τώρα η μία μετά την άλλη κόβουν τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα να ξεπερνά τα όρια της τάσης. Ακόμη κι εκείνες που είχαν λατρεία στα μακριά μαλλιά τους, τις μπούκλες, τους κυματισμούς και τις ψηλές αλογοουρές ζήτησαν από τους κομμωτές τους ένα ωραιότατο καρέ. Και φυσικά τόσο οι ίδιες όσο και οι καλοί τους φίλοι (hairstylists) αποκαλύπτουν την

αλλαγή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μιας και η συγκεκριμένη κίνηση είναι η αμέσως επόμενη τάση.

Τελευταία στη λίστα είναι η Lily James η οποία έκοψε τα μαλλιά σε ένα τέλειο κοντό bob το οποίο θα πείσει ακόμη και τις πιο πιστές στα μακριά μαλλιά γυναίκες να κλείσουν ραντεβού αμέσως τώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily James (@lilyjamesofficial) στις 30 Μάι, 2019 στις 5:28 πμ PDT

Η Βρετανίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο Mama Mia, Cinderella και φυσικά στο Downton Abbey είχε μέχρι πριν από λίγα 24ωρα υπέροχα, μακριά και πλούσια μαλλιά. Και ξαφνικά ο celebrity hairstyist John MacPherson τα έκοψε σε ένα από τα ωραιότερα bob που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα αρκετά κοντό αφού φτάνει πολύ πάνω από τους ώμους. Παράλληλα δημιούργησε μερικά ακόμη ανοιχτόχρωμα highlights γύρω από το πρόσωπο της ώστε να τονίσει σωστά τον τόνο της επιδερμίδας της και να τη φωτίσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily James (@lilyjamesofficial) στις 30 Μάι, 2019 στις 6:43 πμ PDT

Όσο αφορά το χτένισμα έκανε χωρίστρα στη μέση και προχώρησε σε ένα sleek look που ταιριάζει πολύ στη Lily και της χαρίζει μια γαλλική φινέτσα που ζηλεύουμε.

Όπως καταλαβαίνετε μετά το αυστηρό bob της Kim Kardashian, το shaggy lob της Camila Mendes και το κοντό bob της James αποδεικνύεται ότι και το καλοκαίρι είναι η εποχή των αλλαγών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily James (@lilyjamesofficial) στις 1 Ιούν, 2019 στις 6:42 πμ PDT

Επιλέξτε επιτέλους ποιο είναι το look που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας και τον τρόπο ζωής και συζητήσετε το σοβαρά με τον κομμωτή σας. Γιατί ένα είναι το σίγουρο: Μέσα στους επόμενους μήνες τα μαλλιά σας θα μοιάζουν με εκείνα της αγαπημένης σας celebrity.

Διαβάστε ακόμη:

Natural Summer Makeup: Θα το πετύχετε εύκολα και μόνες σας σε λίγα λεπτά (video)

Neon Eyeliner: Το απόλυτο look του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα