Αν δεν γνωρίζετε το μυστικό που ονομάζεται “soap brows” σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα (video)

Ναι, ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των γυναικών που έβγαλαν τα φρύδια τους πολύ. Αλλά πάρα πολύ, αφήνοντας μια λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια. Όπως και οι περισσότερες από εσάς υποθέτω. Μέχρι που έκανε την εμφάνιση της η Cara Delevingne η οποία μας έβαλε σε περιπέτειες. Γιατί περιπέτεια είναι η προσπάθεια να αφήσει κάποια τα φρύδια της να μακρύνουν και να πρέπει να κάνει τεράστια υπομονή καθώς επίσης να επισκέπτεται την brow expert τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Και

παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάναμε όλες μας ώστε να γίνουν τα φρύδια μας όπως πριν δεν τα καταφέραμε τελικά. Υπήρχαν μικρά κενά και φυσικά δεν ήταν πλούσια και έντονα όπως τότε. Και κάπου εδώ ήρθαν στη ζωή μας τα μολύβια, μάσκαρα και σκιές φρυδιών. Και γίναμε οι ίδιες brow experts αφού μάθαμε να γεμίζουμε τα κενά, να χαρίζουμε το τέλειο χρώμα και σχήμα.

Και φυσικά ακολουθήσαμε όλες τις συμβουλές των ειδικών απλώνοντας έλαια κάθε βράδυ λίγο πριν τον ύπνο. Και όλα αυτά μέχρι τώρα που μάθαμε για το soap brows. Τι ακριβώς είναι; Το τρικ με το σαπούνι που χαρίζει super ένταση στα φρύδια με μία κίνηση. Η ιδέα πίσω από το soap brows είναι αυτή ακριβώς που καταλαβαίνετε. Μας το σύστησαν οι beauty bloggers και οι παλιότεροι make up artists ενώ το χρησιμοποιούν εδώ και πολλά χρόνια οι drag queens στο Las Vegas.

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα βουρτσάκι για τα φρύδια και να το “σαπουνίσετε¨. Στη συνέχεια χτενίζετε τα φρύδια σας και το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό.

Δείτε το video που ακολουθεί όπου η celebrity make up artist Anastasia, ναι η Anastasia Beverly Hils, σας δείχνει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) στις 16 Ιούν, 2019 στις 12:41 μμ PDT

Καλό είναι να επιλέξετε ένα φυσικό, διάφανο σαπούνι που θα βρείτε στα φαρμακεία αλλά και το αγαπημένο σας beauty κατάστημα.

Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείτε.

Κεντρική photo: Jim Spellman/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα φορέσετε το ματ κραγιόν χωρίς να αφυδατώσετε τα χείλη σας (video)

Eίστε έγκυος; Δείτε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της Miranda Kerr για λαμπερή επιδερμίδα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα