«Αν έμενα στον Alpha, δεν θα μου έκανε καλό επαγγελματικά»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real L!fe και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο Γιώργος Γρηγoριάδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί από τον Alpha, καθώς και για το νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ.

Ήταν βελούδινο το διαζύγιο με τον Alpha;

Όλοι οι μεγάλοι έρωτες κάποτε τελειώνουν. Λίγο ο χρόνος, λίγο η φθορά, λίγο οι προσδοκίες που δεν ευοδώθηκαν. Το διαζύγιο, όμως, ήταν όντως βελούδινο. Παραιτήθηκα 15 Ιουνίου

και δούλεψα στο σταθμό μέχρι τις 10 Ιουλίου για να βρεθεί αντικαταστάτης και να μην επηρεαστούν η λειτουργία του τμήματος κι η καθημερινότητα των συναδέλφων και των φίλων μου. Έφυγα με αγάπη από τον Alpha και γεμάτος θετικά συναισθήματα. Απλώς, στην παρούσα φάση αν έμενα, δεν θα μου έκανε καλό επαγγελματικά.

Ήταν εύκολη η απόφαση να κάνεις το νέο βήμα;

Νια, ήταν πολύ εύκολη. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω δεχθεί προτάσεις σχεδόν από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας. Πάντα, όμως, επέλεγα να μείνω στο σταθμό, καθώς είχα συγκεκριμένες συζητήσεις για projects, που τελικά δεν υλοποιήθηκαν. Κατάλαβα ότι ορισμένες φορές είναι καλύτερο να κάνεις μια μεταγραφή, παρά να περιμένεις καρτερικά. Άλλωστε, όπως λέει κι ο λαός, καμία φορά για να αναγνωριστεί η αξία σου (αν έχεις) θα πρέπει να τολμήσεις. Φυσικά τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του διευθυντή μου, Βασίλη Παπαδρόσου, στο τιμόνι της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Γκερέκου: Πέθανε ένας από τους πιο στενούς της φίλους

Κολωνός -Γειτόνισσα 53χρονου: «Ο άντρας μου τον είχε δει να χαριεντίζεται με παιδάκια»

5 τρόποι για να κάνεις μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποτοξίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα