Αν λατρεύεις την καρύδα, πρέπει να γνωρίσεις αυτή τη νέα αρωματική σειρά!

Όσες έχουμε στο μπάνιο μας αγνό έλαιο καρύδας, νιώθουμε πως κάνει… καλοκαίρι όλο το χρόνο! Ειδικά, όμως, τώρα που όλα φωνάζουν κρυστάλλινα νερά, χρυσαφένια άμμο, χαλάρωση στον ήλιο (πάντα με προσοχή και ύψιστη ασφάλεια), η καρύδα έχει την τιμητική της!

Δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο timing η L’Erbolario για να μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό, συναρπαστικό ταξίδι των αισθήσεων, με ένα ουράνιο άρωμα που μας φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή: ο λόγος για τη νέα

σειρά Cocco, μια αρωματική σειρά με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο αγαπημένα, εξωτικά φρούτα στον κόσμο, την καρύδα.

Στα εργαστήρια της L’Erbolario, μέσα από την επεξεργασία πολτού καρύδας, συλλέγονται τα πιο δραστικά συστατικά για την ομορφιά του δέρματος και των μαλλιών. Το εκχύλισμα καρύδας που προκύπτει από τον καρπό, είναι ένα θρεπτικό συστατικό με ενυδατική δράση, ενώ το απόσταγμα καρύδας προσφέρει μαλακτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Όλα αυτά τα συστατικά προέρχονται φυσικά, μέσα από ώριμους καρπούς που συλλέγονται από τοπικούς παραγωγούς και ιδιοκτήτες γης στην περιοχή Γκάνα ενώ το οργανικό έλαιο καρύδας προέρχεται και από αγροτικές κοινότητες που βρίσκονται στα νησιά των Φιλιππίνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Erbolario (@erbolario)

Η σειρά Cocco περιλαμβάνει έξι προϊόντα που θα σε βάλουν σε σοβαρό δίλημμα ποιο να πρωτοδοκιμάσεις: το άρωμα, ένα εθιστικό, καλοκαιρινό “κοκτέιλ” με νότες από νερό καρύδας, λουλούδι Ylang Ylang, βανίλια, κέδρο, λευκό μόσχο, το καινοτόμο σαμπουάν σε στέρεη μορφή από οργανικό έλαιο καρύδας, πρακτικό, εξαιρετικά βιώσιμο και περιποιητικό για τα μαλλιά, το κρεμώδες αφρόλουτρο με απόσταγμα από πολτό καρύδας και εκχύλισμα ελαίου καρύδας που σε “ταξιδεύει” σε εξωτικούς προορισμούς ενώ καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, το λαχταριστό  lip balm, η κρέμα σώματος με βούτυρο κακάο και εκχύλισμα καρύδας που αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα και ένα οργανικό έλαιο καρύδας για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα (με 50% περιεκτικότητα σε οργανικό έλαιο καρύδας) . Τα προϊόντα είναι σε travel size για να μπορούν να σε συνοδεύουν σε κάθε σου απόδραση, μικρή ή μεγάλη.

Στα plus και ο οικολογικός σχεδιασμός των προϊόντων της σειράς, τα οποία η L’Erbolario επέλεξε συνειδητά να κυκλοφορήσει σε μικρό μέγεθος (50 ml), για το οργανικό έλαιο καρύδας, αποφεύγοντας το επιπλέον χαρτί σε όλη τη σειρά. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην επιλογή των υλικών: Το γυαλί, ο χάλυβας και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά δεν επιλέχθηκαν για την συγκεκριμένη σειρά ενώ τα tubes προέρχονται εξ ολοκλήρου από ζαχαροκάλαμο το οποίο αποτελεί μια φυτική και ανανεώσιμη πηγή.

Cover photo: Pinterest

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kerry Washington ζητάει την προσοχή μας – και ο λόγος είναι σοβαρός!

Μία από τις πιο κομψές Γαλλίδες αποκαλύπτει τα μυστικά του skincare της

5 λάθη στο hairstyle που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Keywords
Τυχαία Θέματα